Andreea Mantea, pe cale să piardă procesul cu Poliția? Decizia luată de instanță

Publicat: 30 Jan. 2021, 14:52 Vedete

Anul trecut în toamnă, Andreea Mantea a primit o sancțiune din partea oamenilor legii, însă a fost nemulțumită de decizia lor, astfel că s-a adresa Judecătoriei Sectorului 1.

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea a apelat la Judecătoria Sectorului 1, după ce în toamna anului trecut, vedeta a primit o sancțiune din partea polițiștilor de la Circulație. Nemulțumită de acest lucru, a mers pentru a depune documentele la Judecătorie. După prima sentință dată, Andreea Mantea a primit ”respins” la cererea pe care a formulat-o pentru a i se anula procesul verbal de contravenție, arată Cancan.

”Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței, 28.01.2021”, se arată în decizia dată de Judecătorie. Decizia nu este una definitivă.

Andreea Mantea, mămică pentru a doua oară?

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Este cunoscut faptul că frumoasa vedetă are o minunăție de băiețel pentru care a renunțat la emisiunea pe care o prezenta în Turcia. Acum bruneta se gândește să mai facă o fetiță pentru care a pus deja la păstrare câteva bijuterii.

Andreea Mantea are de câteva luni o emisiune în care își expune viața privată. Acolo telespectatorii pot vedea câtâ grijă are vedeta de fiul său și printre altele cum se ocupă de educația lui. Cei doi au o relație extrem de apropiată, însă se pare că vedeta își mai dorește un copil, mai exact o fetiță căreia îi păstrează deja din bijuteriile ei.

„Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, spune Andreea Mantea, în timp ce-și aranjează cerceii.

David, însă, nu e de acord ca mama lui să mai facă un copil: „Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica”.

”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”adaugă frumoasa prezentatoare TV.

Sursă foto: Instagram Andreea Mantea, capturi video Youtube

Publicat: 30 Jan. 2021, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă