Andreea Mantea, oprită de poliție și amendată. Care a fost motivul: „Este groaznic”

Publicat: 30 mai 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta TV a declarat în nenumărate rânduri că este dependentă de mașină și poate conduce oriunde și oricând. Recent însă, Andreea Mantea a fost oprită de polițiștii de la rutieră care au amendat-o pentru că nu a avut buletinul la ea.

Andreea Mantea are o carieră de succes, iar mașina este mijlocul de transport pe care vedeta îl folosește zilnic. Vedeta de la Kanal D nu se deplasează nicăieri fără mașina proprie și se declară dependentă de ea. Prezentatoarea tv este mereu pe drumuri, iar recent s-a ales cu o amendă usturătoare de la Poliția Rutieră.

Deși este cunoscută de multă lume, Andreea Mantea nu a scăpat de amenda polițiștilor de la rutieră. Vedeta a fost oprită în trafic, iar oamenii legii au amendat-o pentru că nu a avut buletinul la ea. Prezentatoarea TV a povestit cum a avut loc toată întâmplarea.

Andreea Mantea a fost oprită de Poliție și amendată în trafic pentru că nu a avut buletinul la ea

Andreea Mantea se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Vedeta tv are o carieră de succes și se bucură foarte mult de rolul de mamă. Bruneta are un fiu, David, în vârstă de 8 ani și adoră să petreacă momente speciale alături de el. Andreea Mantea este mai mereu pe drumuri, iar pentru asta folosește zilnic mașina proprie.

Vedeta a declarat că este dependentă de autorismul ei, dar recent a fost amendată de Poliția de la Rutieră pentru că nu a avut buletinul la ea. Andreea Mantea a explicat că își schimbă mereu geanta, motiv pentru care în momentul în care a fost oprită de polițiști, nu a avut cartea de identitate la ea.

‘Când mă oprește poliția pe stradă, îmi iau amendă direct. Chiar de curând am primit o amendă. Nu pentru că merg cu viteză, nu pentru viteza. Am avut tot, tot, dar nu am avut buletinul. Pentru că noi suntem femei și mai schimbăm gențile, dar acum l-am lipit în mașină, acum e foarte greu de dezlipit. Dacă vreau să-mi iau buletinul vreodată undeva, mă chinui să-l scot, nu merge, acolo îl las. Ca să nu îmi mai iau amendă niciodată pentru că este groaznic’, a povestit Andreea Mantea pentru Ego.

Andreea Mantea: „David din spate le zicea să îmi dea amendă că merit”

Andreea Mantea este o mamă devotată și petrece mult timp cu fiul ei, David. Vedeta este o mamă singură și întotdeauna a dovedit că este o femeie puternică și independentă. Recent, bruneta a povestit o întâmplare amuzantă, când a fost oprită de polițiști în trafic, iar David le-a recomandat să-i dea amendă mamei sale.

‘M-a oprit o dată poliția și mă grăbeam un pic. I-am zis că ne grăbim, că vrea copilul nu știu ce să facă, i-am zis eu ceva pe acolo. Chiar nu aveam mare viteză, că mi-au dat avertisment. David din spate le zicea să îmi dea amendă că merit. Deci nu poți să faci nimic cu el, să facem și noi o nenorocire. Îi mai zic să facem una alta, eu zic ceva și el mă aprobă și mă întreabă ce îi dau. Vrea telefonul ca să tacă. Dar îi dau telefonul foarte rar’, a mai povestit prezentatoarea TV.

foto: social media

Publicat: 30 mai 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×