Andreea Mantea cere ajutor: ”Comentează în numele meu, face promisiuni în numele meu. Dacă nu-și schimbă numele…”

Publicat: 04 Feb. 2020, 11:02 Vedete

Frumoasa prezentatoare de televiziune Andreea Mantea cere ajutor pe rețelele de socializare.

Un nou cont a apărut în numele frumoasei prezentatoare de la Puterea Dragostei. Bruneta cere prietenilor de pe rețelele de socializare ajutor pentru a da report la un cont fals. Persoana care a făcut acest cont fals face promisiuni în numele vedetei, ba chiar comentează și se folosește de imaginea ei.

”Această pagină nu este a mea!!! Înțeleg că se folosește de numele meu, comentează în numele meu, ba mai mult, face promisiuni în numele meu! Dacă nu își schimbă numele, vă rog, vă implor, ajutați-mă și dați-i report”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, în dreptul unui printscreen cu profilul fals.

David nu vrea să se întoarcă în România

Micuțul care merge la o grădiniță particulară cu predare în limba engleză, și-a făcut o mulțime de prieteni și se simte mult mai bine decât în țara în care s-a născut. Cu atât mai mult cu cât tatăl lui, sportivul Cristian Mitrea vine să-l revadă ori de câte ori are ocazia, iar micuțul revine în România alături de mama lui în weekend-urile când aceasta are filmare pentru emisiunea ”Se strigă darul”.

Andreea Mantea primește lunar 20.000 de euro, onorariu doar pentru a prezenta emisiunea ”Puterea dragostei”, dar se pare că nu este suficient pentru a o face pe brunetă să nu se mai plângă zilnic de faptul că trăiește pe meleaguri străine.

Publicat: 04 Feb. 2020, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă