Andreea Ibacka, probleme serioase după ce a mers la un salon de înfrumuseţare. Ce a păţit soţia lui Cabral

Publicat: 22 sept. 2023, 10:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Ibacka se poate considera o femeie împlinită! Are o carieră de succes şi o familie fericită. Mai mult, este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Actriţa are întotdeauna grijă de felul în care arată, iar atunci când apare în faţa publicului, reuşeşte să întoarcă multe priviri. În cadrul unui interviu recent, soţia lui Cabral a vorbit despre o experienţă neplăcută prin care a trecut, după ce a făcut o vizită la un salon de înfrumuseţare. Vedeta a rămas cu un gust amar.

Multe doamne şi domnişoare apelează la ajutorul specialiştilor atunci când simt nevoia de o schimbare. Andreea Ibacka obişnuieşte să meargă foarte des în saloanele de cosmetică pentru diferite tratamente. Vedeta a învăţat de-a lungul timpului că imaginea contează foarte mult mai ales în domeniul ei de activitate.

Din nefericire însă, la un moment dat a avut parte de o experienţă neplăcută. Se pare că vedeta s-a confruntat cu probleme serioase, deși a plătit bani grei pentru serviciile respective.

Andreea Ibacka s-a confruntat cu probleme după ce a mers la un salon de înfrumuseţare

Andreea Ibacka, probleme serioase după ce a mers la salon

Mai exact, în urmă cu mai mult timp, aceasta a mers la un salonul de înfrumusețare, unde a apelat la anumite servicii, însă nu s-a gândit că va pleca de acolo dezamăgită.

Soția lui Cabral povesteşte că a rămas cu mai multe imperfecțiuni la unghii, iar părul ei a fost o perioadă lungă de timp deteriorat. S-a chinuit foarte mult să remedieze această situaţie, iar cu ajutorul unor profesionişti a reuşit să obţină rezultatele pe care şi le-a dorit. Mai mult, actriţa a mărturisit că este important să ne lăsăm pe mâinile unor oameni care ştiu exact cum să îşi facă treaba.

Da, cu siguranță trebuie să treci prin mai multe încercări până găsești oamenii și tehnicile cu care rezonezi. Acum sunt mulțumită de rezultate pe care le obțin de mulți ani. Da, am avut, când se purta freza aia de tăiat cuticulele, și am avut luni întregi șanțuri pe cuticule. Am avut părul foarte ars, la salon, plătind bani foarte mulți, apoi m-am tuns. E important să apelăm la specialiști”a mărturisit Andreea Ibacka, potrivit wowbiz.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 sept. 2023, 10:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă