Andreea Ibacka, mărturisiri din viața de mămică: „Mi-am propus ca a doua oară să…”

Publicat: 22 mart. 2022, 16:10 Autor: Camelia Vedete

Andreea Ibacka, mărturisiri despre lucrurile pe care le privește altfel de când a devenit mamă a doua oară.

Andreea Ibacka mărturisiri din viața de mămică. Andreea Ibacka, despre ce este diferit la a doua experiență ca mamă: „Mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală!”

La a doua experiență a maternității, lucrurile vin mai firesc, mai natural și cu mult mai puțin stres pentru părinți. Obișnuiți deja cu majoritatea provocărilor aduse în viața de părinte de primul născut, mama și tatăl devin mai relaxați. Ei se bucură mai mult de fiecare clipă de bebelușeală a celui de-al doilea mic membru al familiei. Andreea Ibacka a confirmat aceste lucruri printr-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Instagram.

Tiago a adus multă bucurie în familia Andreei și a lui Cabral Ibacka. Părinți cu experiență, soții celebri se raportează altfel la creșterea celui de-al doilea născut, cu mai multă relaxare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka mărturisiri din viața de mămică

„În mod absolut comun, mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală. Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți. Primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică. Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om. În care ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el.

Sigur că atunci când avem o noapte mai bună, în care chiar legăm câteva ore de somn, tonusul meu este altul. Și sunt convinsă că vom ajunge să avem asta mai des. Dar până una alta avem un drum de parcurs. Împreună. Cu foarte bune și câteva greutăți. Și cu toate că sunt momente, situații în care îmi fac autocritică fiindcă mi-aș dori să fiu mai înțeleaptă. Și mai organizată pentru copiii mei, sunt și momente în care mă felicit și mă țin de plan.

„Nu am încetat să-l alint”

De planul cu bucuria, de la el am pornit. Alături de Tiago am cunoscut o altă dimensiune a privării de somn, mult dincolo de experiența alături de Namiko (copilul demo). Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint. Nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și da mega terorist cu somnul meu.

E la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un „asta e treaba mea, mama!” Mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui. Până atunci pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa.”, a scris Andreea Ibacka.

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță născută în 2018. Namiko le-a adus împlinire și i-a făcut să cunoască iubirea de părinte nelimitată.

Cabral Ibacka si Andreea Pătrașcu s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2011. În 2013 au lansat împreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau împreună. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj, cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

Publicat: 22 mart. 2022, 16:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă