Andreea Esca și-a băgat fiul într-o ”ședință” de urgență!

Publicat: 27 iun. 2022, 10:35 Autor: Maria Apostol Vedete

Prezentatoarea Știrilor Pro TV are motive să se mândrească cu băiatul ei, Aris, care studiază în cadrul unei facultăți de business în Barcelona. Tânărul s-a întors recent acasă, iar părinții lui l-au scos la masă unde au avut o discuție lungă și plină de sfaturi pentru el. 

A trecut un an de când Aris Eram a ales să studieze într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Fiul Andreei Esca s-a înscris la o facultate de business din Barcelona, iar acum, de când a intrat în vacanță, s-a întors acasă, la părinți.

Pentru că este o mamă cool, vedeta Știrilor Pro TV a făcut rezervare la un restaurant din Herăstrău. Acolo unde s-a gândit să ia cina cu Aris și soțul ei. Un cadru numai bun pentru a-i asculta experiențele trăite în primul an de facultate, dar și pentru a-i oferi câteva idei.

Andreea și Alexandre s-au înscris la cuvânt pe rând, gesticulând atunci când i-au dat sfaturile mezinului. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Andreea Esca și-a pus și fiica la ”adăpost”

Începuturile războiului din Ucraina și amenințările lui Vladimir Putin au cultivat multă teamă în rândul multor popoarelor învecinate. Românii, de exemplu, au început să caute cu disperare buncăre în care ar putea să se adăpostească. Mulți au dat iama în magazine ca să-și facă provizii alimentare. Și să nu uităm de perioada în care unii încercau să procure iod de teama unui eventual atac nuclear.

Printre cei care au stat îngrijorați de amploarea pe care o poate lua războiul a fost și Andreea Esca. Ca jurnalist, fiind la curent cu toate informațiile care veneau de pe teren, i s-a adâncit teama de ce va urma. Așa că a stabilit un plan prin care să-și mute fiica în altă țară.

Pe sistemul ”paza bună trece primejdia rea”, vedeta Pro TV s-a gândit să închirieze un apartament de lux din Dubai. Și nu oriunde, ci într-un zgârie-nori. După ce s-a sfătuit în prelabil și cu părinții lui Mario Fresh, prezentatoarea s-a ocupat personal de toate cheltuielile aferente acestei șederi pe perioadă nedeterminată.

 

 

Publicat: 27 iun. 2022, 10:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă