Andreea Esca, mesaj emoționant pentru fiica sa! Alexia a împlinit 20 de ani

Publicat: 01 sept. 2020, 09:12 Autor: Elena Vedete
Andreea Esca, mesaj emoționant pentru fiica sa! Alexia a împlinit 20 de ani

Andreea Esca a avut, vara trecută, o perioadă dificilă după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, și soțul și fiul ei au contactat virusul. Însă, după o perioadă nefastă, încep să vină și lucrurile bune.

Alexia, fiica ei, a împlinit 20 de ani. Cea mai iubită prezentatoare de știri din România i-a transmis Alexiei un mesaj emoționant, printr-un editorial în Alistmagazine.ro.

”Alexia Margot, astăzi, când împlinești 20 de ani, vreau să-ți mulțumesc pentru 20 de ani de fericire, împlinire, bucurii, aventuri, distracție, nervi, emoții, discuții, panici, proiecte, hohote de râs, de plâns, satisfacții, dezamăgiri, iubire! Îți mulțumesc pentru cei 20 de ani alături de tine, montagne russe-ul meu preferat! Te iubesc și sunt aici pentru orice, oricând! Bine, știu că nu răspund la telefon tot timpul… Dar și tu suni întruna și vorbești muuuuuult”, a scris Andreea Esca.

Andreea Esca: „Mă simțeam centrul Lumii

Jurnalista a rememorat ce a simțit în ziua în care medicul a anunțat-o că este însărcinată. ”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă.”

”Mi-am continuat viața normal, fără să îmi modific deloc programul, dar cu o doză maximă de fericire pe chip și în suflet. Am fost la serviciu până în ultima clipă și am dansat până înainte cu două zile, că doar pe 29 era ziua mea. Apoi, pe 30 seara am mâncat de la chinezesc niște pui cu alune și altele și pe 31 august dimineața m-am dus pentru un control la spital, că mi se părea că mă doare tare burta de la mâncarea aia picantă de cu seară. Ginecologul mi-a zis ca aceste dureri se numesc contracții, că n-au legătură cu alunele și că rămân să nasc. Restul e istorie…”, a mai scris Andreea, în mesajul său pentru fiica ei.

Și pe pagina sa de Instagram, Andreea Esca a publicat o fotografie alături de familia sa, alături de mesajul: „Fata noastra are 20 de ani! Azi! ❤️ #loveu @alexiaeram #aloha

Publicat: 01 sept. 2020, 09:12 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă