Andreea Bănică şi-a cumpărat bolid de 250.000 de euro, ediție limitată

Publicat: 23 Jun. 2017, 13:14 Vedete

Lucian Mitrea şi soţia lui, Andreea Bănică, deţin o avere impresionantă. Cuplul a investit în imobiliare şi deţine, în prezent, cinci apartamente în Bucureşti, o vilă în Eforie Nord şi una în Eforie Sud, plus o casă în Cernica. Aşa că nu trebuie să ne mire faptul că Lucian și Andreea şi-au făcut un cadou extrem de costisitor: un BMW de ultimă generaţie pe care a plătit nu mai puţin de 250.000 de euro. Este singurul model de colecţie BMW M dintr-o ediţie limitată de 200 de exemplare. Andreea Bănică este pasionată de automobile, având o colecţie impresionantă de maşini speciale, printre care şi două modele BMW Seria 8 850 Csi.

Ciprian Bercea, directorul general MHS Motors, alaturi de Andreea Banica
Ciprian Bercea, directorul general MHS Motors, alaturi de Andreea Banica

Totodată, Andreea Banică este clienta fidelă a mărcii germane, aceste argumente fiind determinante pentru acordarea privilegiului de a deveni posesor a uneia din cele 200 unitati produse la nivel mondial de BMW M. Comanda pentru acest model a fost făcută în octombrie 2016, imediat după ce acest proiect a fost anunţat de BMW M.

De precizat că modelul achiziţionat de Lucian Mitrea şi Andreea Bănică este singurul care va circula în România. Noul M4 DTM Champion Edition este cel mai performant BMW din istorie şi este dedicat campionului DTM 2016, Marco Wittman.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jun. 2017, 13:14 Vedete
Pe aceeași temă