Andreea Bănică, amenințată și înjurată la un concert din Cluj: „Avea mâna în părul meu! Am sunat la Poliție”

Publicat: 10 iun. 2024, 14:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bănică a făcut recent pe pagina sa de Instagram declaraţii şocante. Artista a susţinut un concert la Cluj care s-a terminat cu un scandal. Se pare că unele persoane care au asistat la conflict au sfătuit-o pe artistă să nu vorbească despre cele întâmplate, dar solista este decisă să îşi facă dreptate.

În urmă cu câteva zile, Andreea Bănică a fost victima unui incident extrem de neplăcut. În timpul unui concert pe care l-a susținut în Cluj-Napoca, artista noastră ar fi fost hărțuiță și înjurată de o vedetă internațională. Este vorba despre Toni Cottura, membru al faimoasei trupe Fun Factory.

Andreea Bănică, în lacrimi după incident

Incidentul ar fi pornit pe scările scenei, după ce artista şi-ar fi terminat spectacolul. Cântăreţul ar fi fost deranjat de faptul că blondina ar fi stat mai mult în faţa publicului decât era programat.

„Mi-e și greu să vorbesc despre ce am pățit în seara asta, aici la Cluj, la acest eveniment foarte frumos. Unii îmi spuneau să nu zic nimic, dar nu pot să tac. Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă „You are a piece of / Ești un c…t”. Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos.

Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, se drogase sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory, formație pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a transcris Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

După eveniment, Andreea Bănică le-a povestit fanilor ei că este în stare de şoc pentru că nu se aştepta să ajungă într-o astfel de situaţie, mai ales cu un star de un asemenea renume.

„Sunt în șoc! Acest om, m-a înjurat și m-a amenințat pe scările scenei unde am cântat astăzi în Cluj! Omul Toni Cotture de la Fun Factory!!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o și eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de Poliție, unde îi voi face plângere! Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmplă azi…”, a mai transmis Andreea Bănică la InstaStory.

Și a continuat: „Mi se pare ireal ce am pățit în seara asta. Dacă vedeați cum înjura, ca la ușa cortului…Nu îmi venea să cred ce îmi spune. Normal aș fi reacționat cu o îmbrâncitură, dar am rămas mută, ceea ce e bine, pentru că sigur mi-ar fi dat una… el avea mâna în părul meu, gesticula… „Te prind, te fac, te găsesc”. Șunt în șoc! Am sunat la poliție, a venit acolo, dar testele antidrog nu se fac decât la volan. Mi-au spus să fac o declarație… La poliția municipiului Cluj mi s-a spus că nu e nimeni care să îmi ia declarație și că pot să depun doar o plângere. Dacă ăla mi-ar fi dat o bucată, ajungeam aici și mi se spunea că nu pot da o declarație? Am venit aici, e un singur om!”.

Artista a făcut plângere la poliţie

Solista a fost atât de afectată de cele întâmplate, încât a izbucnit în plâns, după ce a ajuns la hotel. Andreea Bănică crede că Toni Cottura s-ar fi aflat la acel moment sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, pentru că altfel nu poate înţelege de ce a avut o asemenea reacţie.

„Am ajuns cu bine acasă. Am avut o noapte foarte grea. De felul meu, sunt o femeie puternică, reacționez, nu mă las batjocorită, nu mă las călcată în picioare. De multe ori am dat, și eu la rândul meu, pumni și picioare. Recunosc că, aseară, m-am blocat. Mai recunosc și că am bocit un pic, la hotel, de teamă. Nu știu dacă am făcut un atac de panică sau nu. Nici acum nu sunt bine cu mine. Aseară, pentru prima oară, m-am simțit singură. M-am simțit fără protecție, îmi dau seama ce simt toate femeile care pățesc astfel de lucruri și nu numai. Nu ne simțim protejate, poliția nu face nimic.

Aseară, în loc poliția să mă interogheze pe mine și să îmi pună o sută de mii de întrebări, când am spus că eu cred că omul e drogat sau beat și m-a amenințat și a ridicat mâna asupra mea, gesticula și dădea vânt în părul meu, ei ar fi trebuit să reacționeze altfel. Trebuiau să se ducă după om. (…) Tu îl lași să plece? Omul putea să plece într-un club, unde să bea și să se drogheze mai departe și unde să facă alt scandal. Și eventual să se întâmple ceva mai rău de atât. Pentru că omul, clar, avea o problemă. Deci el băuse, se drogase, făcuse ceva. Nu ai cum să reacționezi așa! Eu nu îl văzusem în viața mea, nu știam cu cine stau de vorbă. Eu am aflat după incident cine este omul ăsta. Și mai rău m-am blocat. Și ce vină aveam eu că el a stat să aștepte să termin eu recitalul meu, ca să intre el pe scenă? Deci am avut eu o vină? Puteam să cânt și două ore. (…) Asta nu scuză cu nimic ceea ce a făcut el. (…) Păcat că nu avem niște legi care să ne protejeze. Și nu numai pe noi, femeile, chiar și pe bărbați”, a mai susținut Andreea Bănică.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iun. 2024, 14:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×