Andreea Bălan, ”taxată” după ce a pozat fără chiloți! ”Nu mai ai bărbat, îți faci de cap”

Publicat: 06 May. 2020, 09:15 Vedete

Viața merge înainte pentru Andreea Bălan, după ce a anunțat că divorțează. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a decis că un pictorial îndrăzneț, pe lângă casă, o va face să se simtă și mai bine. 

Andreea Bălan publică zilnic fotografii din vila în care locuieşte cu mama, dar şi cu fiicele Ella şi Clara, în vârstă de un an.

Deşi soţul ei, actorul George Burcea, a părăsit căminul conjugal, de mai bine de două luni, după ce a ieşit la iveală că a consumat substanţe interzise, iată că Andreea nu pare afectată de despărţire. Ea pozează în ipostaze sexy, ba în fuste mini, ba în rochii şi în pantaloni decupaţi generos lateral, până sus, peste coapse, modele care nu se pot purta cu chiloţei.

Pe lângă zecile de comentarii de apreciere, artista a fost și taxată” pentru ținută: ”Nu mai ai bărbat, îți faci de cap”, i-a scris unul dintre urmăritori.

Andreea îşi doreşte custodia fetelor şi nici că vrea să împartă vreun leu, la partaj, cu bărbatul căruia anul trecut i-a jurat credinţă la altar. Andreea şi George îşi ascut armele pentru apropiatul divorţ, iar până atunci continuă să-şi arunce replici acide, prin intermediul reţelelor sociale. „Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la tv, doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului. Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine“, a menţionat el, pe Internet.

Publicat: 06 May. 2020, 09:15 Vedete
Pe aceeași temă