Andreea Bălan și-a pus iubitul la treabă, după ce i-a cedat mașina! Cum relația lor devine tot mai serioasă, Tiberiu Argint a fost ”delegat” să-i rezolve problemele

Publicat: 02 nov. 2020, 20:22 Autor: ileana.ghinea Vedete

Dacă cineva mai avea vreun dubiu, avem dovadă clară că Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu cu intenții din ce în ce mai serioase…

Mulți au fost cei care au spus despre această nouă relație a blondei că ar fi, de fapt, un pansament, nimic serios, nimic care să aibă vreo continuitate, Cupidon gen.
Iată însă că după plutiri romantice cu velierul, după plimbări adolescentine pe plajă, după săruturi furate departe de privirile curioșilor, relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este din ce în ce mai serioasă.

Ce ne face să spunem acest lucru?

Nimic mai mult decât atitudinea celor doi participanți la… relație. Cel care iese cel mai mult în evidență astăzi este bărbatul-iubirii, Tiberiu Argint, care zilele trecute a fost surprins de paparazzi Ciao.ro într-o ipostază care ne dă de gândit.

Îndrăgostit și cu preocupări de bărbat serios, Tiberiu a purces la ai rezolva treburile iubitei, cum altfel decât cu mașina ei.

La un moment dat, iubitul cântăreței s-a oprit și a înmânat unei persoane o serie de lucruri personale care i-ar fi aparținut artistei, un costum de scenă cel mai probabil. Schimbul a fost făcut rapid, după care fiecare și-a văzut de treaba lui. Ei, iată, avem motive întemeiate să ne bucurăm pentru Andreea Bălan și să-i urăm ca de data aceasta să fie cu mai mult noroc în dragoste decât i-a fost până acum.

Primele vești despre relația de amor dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint au apărut în luna iulie a acestui an. Atunci cei doi au fost surprinși în Vama Veche. O perioada destul de periculoasă pentru că Andreea era încă în scandal și divorț de George Burcea. În fine… apele s-au liniștit, iar cei doi și-au continuat relația în liniște. O singură dată, artista a dat de înțeles că-i este bine, cu o declarație pe care a făcut-o: „Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, spunea atunci jurata „Te cunosc de undeva”.

Publicat: 02 nov. 2020, 20:22 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă