Andreea Bălan, mesaj după ce s-a scris că George Burcea și ea s-au separat: ”Se vede mărunt, nerealizat, frustrat”

Publicat: 24 Feb. 2020, 09:53 Vedete

Andreea Bălan și George Burcea au o relație foarte frumoasă, chiar dacă în ultima perioadă multe persoane susțin că cei doi s-ar despărți, având un mariaj instabil, acum. Dar oare care să fie, de fapt, adevărul despre relația celor doi artiști?

Evident, George Burcea a avut o părere în urmă cu câteva zile despre situația creată: „Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”.

Frumoasa cântăreață a vorbit la general despre relații și natura femeilor, dar cumva oamenii au făcut o conexiune între mariajul Andreei Bălan cu George Burcea. Totuși, mesajul a dat puțin de gândit.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare.

Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris artista pe rețelele de socializare.

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a răspuns Andreea Bălan unui internaut care îi critica relația de familie.

Publicat: 24 Feb. 2020, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă