Andreea Bălan, mămică inconștientă? Ce gafă a făcut artista! Fanii au taxat-o dur!

Publicat: 26 Dec. 2019, 10:47 Vedete

Andreea Bălan, mămică a două fetițe superbe, Ella (3 ani) și Clara (9 luni), a fost pusă la zid de urmăritorii ei de pe paginile de socializare după ce a postat un filmuleț!

În vlogul intitulat “La petrecerile de Crăciun cu Ella și Clara”, Andreea Bălan apare alături de fetițele ei, și de mama ei, Valeria, la câteva evenimente mondene dedicate copiilor. Îndrăgita artistă a dorit să le arate fanilor ei cum se distrează împreună cu micuțele la astfel de evenimente, dar și cât de mult o ajută mama ei, bunica fetițelor.

Pentru vlogul său, Andreea a filmat mai multe cadre, nu doar de la petrecerile respective. În unele cadre, artista apare în mașină, cu Clara, Ella, și mama ei. Deși vlogul pare extrem de haios și amuzant, unii fani însă n-au râs, ci s-au enervat! Și au și taxat-o!

De dragul de a face filmări cât mai bune pentru vlog, probabil, Andreea Bălan a uitat să verifice dacă fetițele ei au centuri de siguranță și stau bine pe bancheta din spate a mașinii. Andreea, aflată la volanul autoturismului, conducea și avea centura de siguranță pusă, însă, în spate, micuțele… nu! Unul din urmăritorii Andreei i-a scris un mesaj în care i-a atras atenția asupra acestei situații. Cântăreața însă, a șters se pare comentariul fanului.

Un fan către Andreea Bălan: „Siguranța auto la copii nu o ai în vedere?”

“Ești superbă mai ales când ștergi comentariile: așa că reiau ce am scris deja, dar a fost șters. Îmi plac vlogurile tale, dar nu-mi place că tu porți centură de siguranță, dar pe Clara o ține Buni în brațe. Întreb și eu… siguranța auto la copii nu o ai în vedere? Tu conduci bine, dar probabil poți da peste un nebun, și apoi poți să regreți că nu pui copilul de 9 luni în scoică, scaun. Și copilul de 3 ani îl porți fără centură”, a i-a scris unul din urmăritori, Andreei Bălan, pe pagina ei de socializare.

 

Publicat: 26 Dec. 2019, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă