Andreea Bălan își ține iubitul departe de părinți. Cum vede tatăl artistei relația

Publicat: 14 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andreea Bălan are o relație serioasă cu jucătorul de tenis Victor Cornea, alături de care petrece foarte mult timp. Cu toate acestea, tatăl artistei, Săndel Bălan, susține că nu l-a întâlnit niciodată.

Relația dintre fosta componentă a trupei Andre și jucătorul de tenis este de notorietate. Cei doi se afișează împreună la diferite evenimente, iar ea îl însoțește, de multe ori, la competițiile sportive.

Părinții sunt fericiți pentru Andreea Bălan

Tatăl artistei  Săndel Bălan este de acord că fiica sa este mult schimbată datorită relației cu Victor Cornea. El o vede mult mai liniștită decât atunci când era căsătorită cu George Burcea. Iar acest lucru îi bucură pe părinți, după cum mărturisește Săndel Bălan. Andreea Bălan și George Burcea au avut o relație tumultuasă care s-a încheiat cu divorț. Cei doi au împreună două fetițe, Ella și Clara, aflate în grija artistei.

Andreea Bălan își ține iubitul departe de părinți. Cum vede tatăl artistei relația

„Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie. Nu aveau niciun sens certurile cu George. Amândoi și-au văzut de treabă”, a afirmat tatăl vedetei.

Săndel Bălan susține că, deși fiica sa își însoțește iubitul la competiții, nu-și neglijează nici cariera profesională. Ea participă la concerte și la filmările pentru emisiuni tv. Pe de altă parte, tatăl vedetei recunoaște că, deși merg împreună peste tot, Andreea Bălan nu și-a adus iubitul ca să-l cunoască.

„Nu l-am cunoscut încă. Am înțeles că a fost în Portugalia… Andreea merge mereu cu el, când poate. Dar mai întâi onorează invitațiile de la concerte și filmările de la «Te cunosc…». Are și multe reclame, dar își face timp. Are proiecte mari, ce o definesc ca artistă. (…) În fiecare etapă a vieții apar alte probleme. Și atunci nu vei mai avea starea necesară să fii ageră. Dacă nu-ți păstrezi energia necesară, odată cu vârsta, și randamentul începe să dispară”, a mai spus Săndel Bălan, conform cancan.ro.

Foto: social media

Publicat: 14 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×