Andreea Bălan a făcut sacrificii încă de la 10 ani! ”Credeam că asta e normalitatea. Să fiu un roboțel care execută și dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”

Publicat: 26 Jan. 2020, 09:08 Vedete

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și frumoase cântărețe din România. Blondina care a gustat succesul încă din tinerețe a povestit momente mai puțin plăcute din viața ei.

Este vorba despre copilăria artistei care, așa cum povestește și Andreea Bălan, nu prea ”a existat”. De la vârsta de 10 ani, cântăreața a învățat că trebuie să facă sacrificii și să se dedice pasiunii sale, altfel nu va reuși în viață.

Dar acum, în prezent, Andreea Bălan este împlinită: are o familie extraordinară, oameni care o susțin în permanență, un corp de invidiat – chiar și după ce a născut cel de-al doilea copil -, dar și o carieră care îi oferă un venit stabil. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a demonstrat ce înseamnă ca o persoană să fie puternică și respectată.

Revenind în copilăria artistei, în anul 1994, când ea avea doar 10 anișori, a participat la emisiunea ”Ba da, ba nu!”, prezentată atunci de Mihai Constantinescu și Anca Țurcașiu. Apariția în emisiune ar fi fost chiar debutul ei în televiziune.

„Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie. Credeam că asta e normalitatea, să urc pe scenă, să cânt cum mi se spune, să fiu un roboțel care execută și dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”, mărturisea Andreea Bălan, într-un interviu pentru revista Viva, citează Playtech.

”Nu țin minte ani de zile din copilăria mea, pentru că în perioada aia, în anii aceia de Andre, au fost foarte multe lucruri care m-au făcut să sufăr: bătăi, certuri, țipete”, mai dezvăluia blondina, în trecut.

Publicat: 26 Jan. 2020, 09:08 Vedete
Pe aceeași temă