EXCLUSIV | Andreea Antonescu are o siluetă de invidiat la 7 luni de la a doua naștere! Care este secretul + Cum arată în costum de baie

Publicat: 31 iul. 2023, 09:02 Autor: Dora Bazavan Vedete

E mamă de două fete și arată ca o adolescentă! Andreea Antonescu și-a dus weekend-ul trecut fetele la mare și au petrecut împreună zile de neuitat. Cât timp fiica ei cea mare stătea în apă, cântăreața reușea să își mai facă câteva poze și să petreacă timp cu junioara Venice Victoria, care a fost sărbătorită pe litoral pentru împlinirea celor 7 luni de viață.

Prezența Andreei Antonescu în stațiunea Mamaia nu a putut trece neobservată. Abdomenul plat, trupul bine făcut, sânii generoși și costumele de baie bine alese pentru a o pune în evidență, au întors toate privirile curioșilor.

Andreea Antonescu are o siluetă de invidiat la 7 luni de la a doua naștere

“Eu sunt în permanență dependentă de dulciuri. Mănânc în continuare foarte multe dulciuri, în special ciocolată.  Obișnuiesc să merg la sală, mai fac din când în când câteva tratamente, dar nu fac parte din stilul meu de viață, chiar am avut noroc și de genă bună și de un metabolism foarte ok. De când am născut nu am reușit să merg extrem de des la sală dar am avut noroc! Înainte de America Express făceam sală mai multă, de câte 4-5 ori pe săptămână, că să mă antrenez să pot rezista.

De obicei, după fiecare masă eu mănânc ciocolată, așa mi-am făcut un obicei! Dar acum, asta mică mă ține în priză pentru că nu stă locului deloc. Are o energie debordantă la 7 luni, parcă vrea să o ia din loc, e girofar! Când am rămas însărcinată cu ea, aveam 47-48 de kilograme, iar acum am 45. Chiar vreau să mă îngraș puțin!”, ni s-a confesat Andreea Antonescu care adoră să petreacă timp cu fetele ei, de care este aproape nedespărțită.

I-a făcut un botez cu ștaif micuței Venice Victoria

Pe data de 19 decembrie, Andreea Antonescu a născut o fetiță, al cărei tată este jurnalistul Victor Vrînceanu. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, la scurt timp după ce artista a devenit mamă pentru a doua oară, ei au rămas însă în relații bune și se ocupă de creșterea fetiței lor, iar în ziua botezului s-au susținut reciproc, pentru că aceasta să fie una memorabilă.

Sunt fericită pentru că a ieșit mult mai frumos decât mă așteptăm! Mult mai bine și mai frumos decât pretențiile mele de Fecioară tipicară și perfecționistă. Dumnezeu a fost cu mine în barcă și le mulțumesc tuturor pentru tot, atât familiei mele cât și prietenilor și invitaților și tuturor celor care au fost alături de noi. A ieșit perfect! 

Mă simt binecuvântată și m-am bucurat pe scenă de fiecare moment petrecut alături de Prestige Orchestra și de Andreea Bălan, colega mea de la Andre, alături de care am cântat cele mai cunoscute piese ale noastre. A fost o bucurie!”, a declarat extrem de emoționată Andreea Antonescu, la scurt timp după petrecerea de botez.

Aproape 200 de persoane au fost prezente la eveniment, într-o locație superbă aflată lângă Pădurea Snagov, pentru a celebra momentul alături de părinții Victoriei.

Publicat: 31 iul. 2023, 09:02 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×