Andreea Antonescu a rămas uimită de un gest făcut de Andreea Bălan: ”Mi-a rupt ușa la 12 noaptea!”

Publicat: 16 sept. 2021, 18:57 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Antonescu a rămas uimită de un gest făcut de Andreea Bălan! S-a întâmplat chiar de ziua ei, când jumătate blondă a formației a vrut să fie prima care îi urează ”La mulți ani”! Într-un interviu acordat exclusiv pentru CIAO.RO, artista a mărturisit, de asemenea, că cea mai mare dorință a ei la ora actuală este să rămână însărcinată pentru a doua oară. 

Reporter: Andreea, cum ai petrecut de ziua ta?

Andreea Atonescu: Am petrecut de două ori, încă de la 12 noaptea. De ziua mea au dat buzna niște prieteni, eu nu m-am așteptat și nu eram așa pregătită, aranjată să fac niște poze, niște story-uri. Și m-am trezit cu ei la 12 noaptea, am fost foarte fericită. Apoi iar am fost fericită, pentru că, chiar de ziua mea, am lansat un nou single care se numește „Ai greșit fata, băiatule”.

Am mers și în emisiunea lui Măruță și m-a serbat foarte frumos! Că de obicei, el a știut să mă facă să și plâng în emisiune. Că nu se poate ca emoțiile să fie doar zâmbet pe buze și atât. În rest mai avem și 2-3 lacrimi, după care peste două zile voi avea un super party cu prietenii mei cei mai apropiați, într-un club din București. Și cam atât.

Andreea Antonescu, uimită de gestul Andreei Bălan

Și Andreea Bălan cum te-a sărbătorit?

Și Andreea! Ea a fost prima care mi-a rupt ușa la 12 noaptea de ziua mea, a venit la mine, mi-a adus și cadou, un parfum foarte-foarte frumos, niște flori și niște baloane.

Sienna ți-a făcut și ea o surpriză din America?

Bineînțeles, Sienna și Traian m-au sunat din State, la 12 noaptea, și la emisiunea lui Măruță a intrat în direct, deși nu îi ceruse voie mamei ei să stea trează până la 5 dimineața, săraca, a reușit să stea ca să „mă ureze” și în direct la TV.

Tu nu ai mai reușit să pleci în America! De ce?

Nu știu, deocamdată! Aș vrea și eu 2-3 săptămâni libere, în care să pot să fug în State. Deocamdată nu le-am găsit și mă tot rog să le primesc încă de la începutul verii. Nu am reușit, dar, în principiu undeva în data de 19 septembrie ar trebui să mă eliberez, până pe data de 6 octombrie, și să vedem dacă am timp să ajung atunci.

Se pregătește de divorț

Și asta înseamnă că rezolvați și cu divorțul dintre tine și Traian?

Eu așa mi-aș dori! Dar, acum, nu depinde doar de mine!

Dar actele nu trebuie să le finalizați în țară, la București? Sau se pot valida și acolo și aici?

Se poate și acolo și aici! Eu vreau să le văd semnate, după aia le și validăm, eu știu!

Când vei lăsa să intre o nouă persoană în viața ta?

Da, îmi doresc mult! Nu am încă, dar îmi doresc. Probabil că și pretențiile mele sunt foarte mari pentru că e foarte simplu, am foarte multe de oferit și atunci, ghici ce, cer foarte mult!

Andreea Antonescu: ”Mai vreau un copil”

Dar te văd foarte hotărâtă când zici că mai vrei un copil!

Da! Mai vreau un copil!

Cu cine?

Cu cine este cea mai bună întrebare! Toată lumea mă întreabă, iar eu îmi doresc foarte mult un copil. Jumătate de problema este rezolvată, eu îmi doresc, de fapt o treime din problemă este rezolvată, a două treime ar fi să-l găsesc. Dar cred că e cantitate neglijabilă, că dacă îl găsesc și e după cum îmi place mie, clar își dorește și el unul!

Poate ies gemeni!

Nu ar fi rău! Să dea Dumnezeu, pentru că am în arbore gene!

 

 

Publicat: 16 sept. 2021, 18:57 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă