Andreea Antonescu a înaintat procedurile de divorț! „A fost un an greu”

Publicat: 20 Jan. 2020, 09:05 Vedete

Andreea Antonescu a pus piciorul în prag și a înaintat procedurile de divorț.

Așa cum spune și cântăreața, totul a durat destul de mult. Dar Andreea Antonescu a reușit să înainteze, în sfârșit, actele de divorț. Vedeta și-a angajat un avocat pentru ca divorțul să se finalizeze rapid.

”Hotărârile în viață le-am luat, în general, cu greu și după mult, mult timp de gândire. De cele mai multe ori am dat vina pe zodie… Dar și când m-am decis, când mi-am dat seama că nu mai sunt alte soluții, am continuat drumul realizând că nu am de ce să mă mai întorc. 2019 a fost un an greu, dar și plin de succes, în care am muncit foarte mult și am considerat că trebuie să mă dedic întru totul Siennei și muzicii.

Încă din septembrie, am anunțat că voi divorța la notar. Nu mi-am dorit tribunale, avocați, înfățișări și tot ceea ce implică acest proces, însă nu s-a putut altfel. Inițial, nu am știut de această variantă a divorțului prin neprezentare. Aici a fost problema, timpul, care nu s-a găsit să se meargă fizic la notar.

Am luat această decizie strict dintr-o datorie pe care simt că o am față de mine. Nu îmi place situația, dar am intrat în 2020 cu treburi neterminate de anul trecut. Când încep un lucru, vreau să îl duc până la capăt. Nu sunt genul de persoană care să abandoneze pe parcurs sau care să lungească situații care se pot rezolva rapid. Mi-am găsit un avocat care a început deja demersurile, iar actele au fost depuse”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

Care este relația dintre Andreea Antonescu și Ștefan Manolache

„În momentul acesta, eu și Ștefan ținem legătura, nu mai suntem blocați, dar nici împăcați! Atunci când am primit demo-ul am simțit, încă de la prima ascultare, că piesa «Te cert cu vin» relatează întocmai un nou episod al vieții mele, relația noastră, prezentul… Am discutat cu Oxi și Cercel Lazăr, regizorul clipului, și am stabilit că ar trebui organizat un casting pentru a se găsi un partener în clip!

Totuși, în aceeași formulă, am ajuns la concluzia că dacă piesa este atat de reală, despre noi, poate ar trebui să îmi asum o «nebunie» și să merg până la capăt, să arăt publicului povestea trăită de mine, așa cum e ea! Asumată fiind, nu am luat în calcul, nici după despărțire, a-l «scoate» pe Ștefan din clip pentru că a fost un episod frumos al vieții mele, o poveste ce merită să rămână în timp!

Niciodată nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt și mă bucur că atât de mulți oameni s-au regăsit în această piesă! La final, când tragem linie, cred că cel mai important e să mori cu amintiri, nu vise!”, a declarat Andreea.

Publicat: 20 Jan. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă