Andra, înlocuită pe loc în juriul show-ului difuzat de Pro TV! De ce nu a mai continuat la Vocea României

Publicat: 17 ian. 2024, 13:33 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Puțini își mai aduc aminte că Andra a fost în juriu la emisiunea Vocea României de la Pro TV! Celebra cântăreață a jurizat, alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, sezonul 8 al competiției. La un an distanță, vedeta de televiziune a spus adio acestui proiect. 

Andra este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care se bucură de o carieră de succes după mulți ani de muncă. Cântăreața face ravagii pe plan muzical, dar și pe micile ecrane, acolo unde a luat parte, de-a lungul timpului, la emisiuni foarte urmărite de publicul de la noi. Una dintre ele este Românii au Talent, acolo unde soția lui Cătălin Măruță este în juriu de 13 sezoane. Puțini își mai aduc aminte că vedeta de televiziune a fost și-n proiectul Pro TV, Vocea României, făcând parte din juriu doar un an. Se întâmpla în sezonul 8, iar artista împărțea platoul cu Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. După această experiență, Andra a plecat și i-a făcut loc lui Horia Brenciu, vedeta care mai fusese în juriu în primele trei sezoane.

De ce a plecat Andra de la Vocea României

Andra a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre experiența pe care a trăit-o în cadrul emisiunii Vocea României. Cântăreața s-a arătat dezamăgită din cauza rivalității de care s-a lovit în competiția respectivă. Ea a vrut să-și ajute concurenții să evolueze, însă s-a lovit de câteva lucruri neplăcute.

Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea. Și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemnă ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt. Iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea, eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?”, a mărturisit Andra, la „Fain și Simplu”.

Ce i-au promis producătorii de la Vocea României

Andra susține că era nevoită să ducă „lupte” cu restul antrenorilor, pentru concurenții pe care-i voia în echipă. Și-a dat seama că nu poate duce această bătălie stresantă, așa că le-a comunicat producătorilor decizia ei.

A fost o surpriză chestia asta. M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori. Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere.

Ce mi-a plăcut la Vocea României a fost experiența mea ca și antrenor și repetatul ăla cu ei, cântatul. Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori. Pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume”, a continuat Andra.

Soția lui Cătălin Măruță spune că Tudor Chirilă avea obiceiul să-și dea cu părerea despre momentele pe care ea le pregătea cu concurenții: „Făceam un moment cu cineva, venea Tudor Chirilă și îmi spunea ați stricat piesa, pentru că nu era în viziunea lui. El își punea amprenta, ca și rocker, pe melodiile și pe interpretarea concurenților. Și atunci veneam și eu și îmi puneam amprenta ca și antrenor”.

Publicat: 17 ian. 2024, 13:33 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă