Andra & Cătălin Măruță: “Momente tensionate în relație avem și noi. Suntem personalități puternice, dar niciunul nu ține supărarea”

Publicat: 14 Jun. 2017, 14:13 Vedete

Andra, pe numele ei real Alexandra Irina Măruţă, este una dintre cel mai adorate vedete, indiferent că este în postura de cântăreaţă sau apare pe micile ecrane ca jurat al emisiunii “Românii au talent” sau “Vocea României JR”.

La fel putem spune și de soțul ei, Cătălin Măruță, care este una dintre cele mai apreciate vedete care apar pe micul ecran. Andra l-a cunoscut pe Cătălin Măruță atunci când era o puştoaică de doar 19 ani, iar prezentatorul TV era la începutul carierei. Spre deosebire de poveştile de iubire în care cei doi protagonişti se îndrăgostesc la prima vedere, în cazul familiei Măruţă, lucrurile nu au stat deloc aşa.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alţi ochi”, a povestit Andra.

Scânteia a apărut în vara lui 2005, când, la mare, s-au revăzut tot la emsiunea lui Cătălin. Acesta spune că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea atunci doar 19 ani.

„Mi-am dat seama că Andra are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinţii în Bucureşti şi tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă şi foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză şi un tablou”, a povestit Cătălin Măruţă despre cum a început relaţia care avea să se transforme într-una dintre cele mai trainice căsnicii din showbiz.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, la Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, în prezenţa a aproximativ patru sute de persoane. Cei doi şi-au petrecut luna de miere în Tenerife, apoi au început să pregătească mărirea familiei, atât Andra cât şi Cătălin Măruţă mărturisind de multe ori că îşi doresc să aibă mulți copii. În 2011 se năştea David, iar în 2015 apărea pe lume şi micuţa Eva Maria, însă cei doi nu spun “nu” unui al treilea copil.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jun. 2017, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă