Andra a mărturisit totul! Ce le-a spus juraților de la ”Românii au Talent” despre fiul ei

Publicat: 19 Apr. 2020, 13:12 Vedete

Frumoasa cântăreață Andra este jurată în show-ul fenomen ”Românii au Talent”, iar în pauza de publicitate le-a mărturisit ceva celorlalți jurați!

Este vorba despre fiul ei! Frumoasa artistă a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că David știe cum sunt aduși pe lume copiii și l-a rugat să nu se ”laude„ la școală cu informația pe care o știe de la părinții săi!

„Mă faceți să spun niște lucruri, să roșesc. David știe deja cum se fac copiii. A zis și el la școală, i-am zis să nu se laude cu ce știe”, a mărturisit cântăreața, potrivit Cancan.

Andra s-a implicat în lupta contra coronavirusului! Artista a donat 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București

Andra este prima vedetă ce se implică în lupta împotriva coronavirusului. Artista a făcut o donație de 20.000 euro, sumă ce a ajuns la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a spus artista, citată de Viva.

 

Publicat: 19 Apr. 2020, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă