Andi Moisescu are un nou job. Ce s-a apucat sa faca la varsta lui

Publicat: 25 Aug. 2018, 14:53 News 3

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori tv din Romania.

Cu toate ca e ocupat, nu vrea sa stea deloc potolit. Andi Moisescu are un nou job: este DJ! Vedeta tv a marturisit ca este ajutat de prietenii lui cei buni pentru a face fata la toate joburile sale. Andi Moisescu filmeaza pentru emisiunile “Pe bune!?”, “Apropo TV”, “Românii au talent”.

Mai are si diverse evenimente private unde este MC sau DJ. Face fata cu brio desi timpul sau liber este din ce in ce mai putin.

“Unele lucruri sunt mai puţin vizibile, pentru că le fac în zona evenimentelor private. Mai vizibilă este această reîntoarcere a mea către o pasiune mai veche, şi anume învârtirea discurilor.

M-a apucat din nou să pun muzică în cluburi cu mai vechii lupi de mare, prieteni cu care am pus muzică şi în tinereţe, cu foşti colegi de la Pro FM”, a marturisit Andi Moisescu potrivit Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

“Încerc să văd cam tot ce se mai vede în materie de talente prin alte părţi. E bine să fii cât mai puţin surprins, ca să pot să fiu surprins de actele care cu adevărat merită să mă surprindă. În fiecare an spun că nu mă mai surprindă nimic, dar uite că mă înşel”, a mai spus Moisescu.

Publicat: 25 Aug. 2018, 14:53 News 3
Pe aceeași temă