Anca Țurcașiu și iubita fostului soț au dat nas în nas la un eveniment! Invitații au fost surprinși de atitudinea lor

Publicat: 08 mai 2022, 09:26 Autor: Maria Apostol Vedete

Au trecut doi ani de când Anca Țurcașiu și soțul ei au divorțat, veste pe care artista a anunțat-o printr-un mesaj pe Facebook. Soarta a făcut ca solista să dea nas în nas cu ”rivala” chiar la nunta fiului său!

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu și-au șocat familia și apropiații când au decis să divorțeze, după 22 de ani de căsnicie!

Cântăreața a găsit puterea să meargă înainte cu capul sus, deși la scurt timp după aia fostul soț nu doar că s-a afișat cu noua iubită, ci a și cerut-o imediat în căsătorie! Acesta i-a oferit un superb inel cu diamant. Arătând că nu se uită la bani în momentul în care vine vorba de a o bucura pe noua parteneră.

Iată că recent s-a ivit un eveniment care i-a adus împreună pe toți trei. S-a întâmplat la nunta fiului lor, acolo unde Anca Țurcașiu a venit neînsoțită, în vreme ce fostul soț a venit cu logodnica. A fost o întâlnire cu emoții pentru toată lumea. Căci nimeni nu știa care vor fi reacțiile.

De dragul momentului, artista și fostul soț s-au evitat. Ambii au dat impresia că sunt mai fericiți ca niciodată!

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a divorțat

Motivul care a dus la separarea celor doi nu a fost lipsa de iubire, ci ar fi fost vorba de cu totul alt lucru.

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a dezvăluitit adevăratul motiv care ar fi dus la ruptura dintre ei. Se pare că relația celor doi ar fi luat sfârșit din cauza banilor. În plus, Boerescu a mai declarat că nu s-a pus problema vreodată de infidelitate.

El i-a spus să se relaxeze o perioadă. Ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual, și cred că este adevărat”, a declarat Dan Silviu Boerescu la Teo Show de la Kanal D.

Publicat: 08 mai 2022, 09:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×