Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare grave. Cuplul a fost dat în judecată!

Publicat: 01 Dec. 2020, 15:49 Vedete

Anca Serea și Adi Sînă se confruntă cu probleme financiare grave. Pe lângă faptul că au fost afectați destul de rău din cauza pandemiei, cei doi soți au fost dați în judecată de complexul în care au locuit. 

Anca Serea și Adi Sînă au locuit acum un an de zile într-un complex rezidențial din Cernica, însă cei doi împreună cu familia s-au mutat într-o vilă superbă în valoare de 500.000 de euro. Asociația de proprietari i-a chemat în instanță pe aceștia într-un dosar care are ca obiect „pretenții’. Procesul este civil și se referă la o sumă de bani pe care reprezentanții asociației ar spune că Anca și Adi le-o datorează.

”Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță”, a spus Adi Sînă în urmă cu un an, potrivit viva.ro

Ce spune Anca Serea despre problemele financiare

”Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a spus Anca Serea.

 

Sursă foto: Instagram

 

 

Publicat: 01 Dec. 2020, 15:49 Vedete
Pe aceeași temă