Anca Serea și Adi Sînă, nevoiți să se mute în casă nouă: „O să fie complicat, o să fie un proces greu”

Publicat: 04 dec. 2019, 16:15 Autor: Simona Vedete

Anca Serea a făcut un anunț pe blogul personal, care a întristat-o. Aceasta a mărturisit că, împreună cu Adi Sînă, a decis să se mute într-o casă mai mare, mai spațioasă, astfel că vechea locuință a fost scoasă la vânzare sau spre închiriere.

Din această cauză, Anca Serea este foarte tristă, fiindcă este extrem de atașată de locuința sa în care a locuit timp de mulți ani, fiind locul în care și-a văzut copiii crescând.

„Asta e o treabă complicată… la noua casă facem ultimele retușuri, am muncit mult, mă motivează să fiu mai puternică… e greu să mobilezi șapte dormitoare și un living.

Ne dorim să avem o casă frumoasă, vrem ca cei mici să fie fericiți și noi pe lângă ei. O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când… casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere. Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi.

Am investit mult în acestă casă, dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta. Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație.”, a spus Anca Serea, potrivit Libertatea.

Publicat: 04 dec. 2019, 16:15 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă