Anca Serea, Carmen Brumă și Andreea Berecleanu îți spun care sunt bijuteriile lor preferate

Publicat: 22 Oct. 2018, 15:32 Vedete

Cele 3 vedete au fost prezente zilele trecute la lansarea noii colecții Pandora.

Cele 3 vedete au fost prezente zilele trecute la lansarea noii colecții Pandora. Nu mai este un secret pentru nimeni că Anca Serea, Carmen Brumă și Andreea Berecleanu sunt absolut vrăjite de tot ceea ce înseamnă bijuterii.
Nu o dată au fost surprinse vorbind despre aceste accesorii care, de ce să nu recunoaștem, cuceresc pe orice femeie.


Anca Serea

Asemenea propriului stil, Anca Serea preferă bijuteriile minimaliste, însă puternice. De exemplu, soția lui Adrian Sină declară că-i plac bijuteriile vechi, bijuteriile cu poveste. ”Moda ține de atitudine și de dorința de a fi impecabilă mereu!”, declară vedeta. Bijuteriile sunt, cu siguranță, un element important din această poveste frumoasă.

Andreea Berecleanu

Cu adevărat pasionată de bijuterii, Andreea Berecleanu are direcții clare atunci când vine vorba despre achiziționarea acestor accesorii absolut deosebite. De exemplu, mare iubitoare a bijuteriilor de mari dimensiuni, vedeta Antena 1 are o creatoare preferată de bijuterii, de origine libaneză, care lucrează cu diamante și aur masiv.

„Țin foarte mult la toate bijuteriile, mă leagă de amintiri foarte frumoase, fiecare în parte are o poveste. Toate bijuteriile dăruite de soțul meu sunt superbe. La început, poate că nu știa exact că mie îmi plac bijuteriile mai altfel, dar a învățat curând!”, a declarat vedeta la un moment dat.

Carmen Brumă

Carmen Brumă merge pe bijuteriile delicate, versatile și ușor de purtat. Are o colecție impresionantă de brățări pe care le poartă tot timpul de ceva ani încoace fără să se plictisească de ele.

Publicat: 22 Oct. 2018, 15:32 Vedete
Pe aceeași temă