Anca Serea a vorbit despre religia ei. ”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă”

Publicat: 17 Oct. 2021, 19:21 Vedete

Anca Serea a vorbit despre religia ei. Mamă a șase copii, vedeta TV  a mărturisit că s-a confruntat cu multe critici din partea internauților.

Anca Serea se poate declara o femeie împlinită. Vedeta TV formează împreună cu soțul ei, Adi Sînă, și cu cei șase copii pe care îi au, o familie mare și minunată.

O mămică foarte activă în mediul online, ea vorbește mereu cu sinceritate despre experiențele cu cei șase copii.

Anca Serea a vorbit despre religia ei

Anca a mărturisit că s-a confruntat cu diverse critici din parte internauților legate de faptul că are atât de mulți copii. Ea a fost “catalogată” de răutăcioși drept sectantă. Și asta doar pentru că a ales să aibă o familie numeroasă.

Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă. Uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a explicat Anca Serea, pe blogul său.

Cum a început relația Ancăi Serea cu Adi Sînă

Anca Serea a rămas văduvă în 2010, după ce soțul ei de la acea vreme, afaceristul Filip Poplingher, a fost răpus de o boală cruntă.

La un an distanță, prezentatoarea TV a încercat să se întoarcă la o viață normală. Mergea de două ori pe săptămână într-un pub de karaoke de pe Strada Lipscani, din Capitală, unde se distra. Nu singură, ci însoțită de unul dintre partenerii de afaceri ai fostului soț.

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că bărbatul, pe lângă faptul că îi devenise prieten, încerca să-i intre în grații, dar fără succes. Interesul arătat nu se știe dacă era legat de averea pe care vedeta o moștenise în urma decesului partenerului ei, sau doar de frumusețea ei. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Publicat: 17 Oct. 2021, 19:21 Vedete
Pe aceeași temă