Anca Serea a vizionat o casă situată la Balotești: ”Următoarea pe listă”

Publicat: 21 nov. 2022, 15:52 Autor: Camelia Arhiva

Anca Serea a vizionat o casă situată la Balotești. Frumoasa Anca Serea s-a mutat, de curând, într-o vilă spațioasă, superbă, într-o zonă exclusivistă a Capitalei.  

Soția lui Adi Sîîși amenajează în prezent noua locuință, după gusturile ei și ale familiei, vedeta preferând să nu apeleze, de această dată, la ajutorul unui specialist. 

Protagonista noastră a mărturisit, însă, că i-a fost destul de greu să o mulțumească pe fiica ei, Sara, o artistă în devenire: ”Sara este artista familiei, are o personalitate puternică, și am depus eforturi (râde) să facem camera pe placul ei. În general, e destul de greu, suntem mulți, avem șapte dormitoare”, a povestit, amuzată, Anca.  

 Anca Serea, încântată de o proprietate pe care i-a prezentat-o femeia de afaceri Nadia De Luca 

Ei bine, chiar dacă abia s-a mutat în casă nouă, de Black Friday frumoasa vedetă a mers să vizioneze un duplex dintr-un ansamblu rezidențial situat la Balotești. Acolo, Anca Serea a fost întâmpinată de Nadia De Luca, o femeie de afaceri cu o vastă experiență în domeniul imobiliarelor. Anca, la rândul ei,  a avut multe experiențe din perspectiva de beneficiar al unei noi locuințe și de aici s-a specializat în design interior.  

Vedeta și antreprenoarea au discutat pe îndelete despre investiții imobiliare și, totodată, despre modul în care alegem finisajele și ne decorăm viitoarea casă până când aceasta devine, în realitate, acasă”. 

Anca Serea a vizionat o casă situată la Balotești

 După ce au discutat, antreprenoarea i-a arătat spațiul protagonistei noastre, iar reacția ei a fost de milioane: ”E următoarea pe listă”, a exclamat, râzând, soția lui Adi Sînă care a subliniat că ar avea nevoie de o oază de liniște aproape de Capitală. 

”În ansamblul nostru rezidențial de la Balotești, casele de vis îndeplinesc cumulativ cele mai importante criterii în imobiliare și familia este primordială, iar comunitatea nou formată este cu adevărat deosebită”, a declarat femeia de afaceri Nadia De Luca, un nume cunoscut în domeniul imobiliarelor. 

Publicat: 21 nov. 2022, 15:52 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă