Anca Pandrea cere ajutor vecinilor dupa accidentul pe care l-a avut. „Noroc ca am lasat poarta deschisa…”

Publicat: 23 iul. 2018, 12:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actrita a fost gasita inconstienta in casa in propria casa, iar de atunci veicinii o supravegheaza.

Anca Pandrea cere ajutor vecinilor dupa ce, in urma cu cateva saptamani, a fost gasita inconstienta in casa. De atunci, aceasta este vizitata aproape zilnic de vecina sa.

Actrita si-a speriat prietenele dupa ce au aflat ca a suferit un accident in propria casa. Cea care a gasit-o a fost chiar o vecina care a chemat salvarea, fiind alertata de faptul ca cei doi caini ai Ancai iesisera singuri din curte.

Aceasta fost gasita cazuta pe jos, intr-o balta de sange. Actrita mai sustine chiar ca nu-si aminteste multe din cauza loviturii violente.

„Noroc ca am lasat poarta deschisa. Vecina a vazut cainii fara mine. Am lesinat in casa. M-a gasit plina de sange, cu capul spart. Am cazut pe spate. Nu am simtit nimic. Stiu ca ma imbracasem in pijama. Nu-mi amintesc nimic.

Am auzit doar vocea Catalinei. I-am zis prietenei mele sa nu ma lase. Nu am stiut ca a venit si salvarea si politia. Mi s-a intampalt ceva asemanator acum 10 ani. Atunci m-a ridicat Iura. Aveam tensiunea foarte mica.”, a povestit Anca Pandrea.

Anca Pandrea cere ajutor vecinilor

Anca Pandrea cere ajutor vecinilor dupa accidentul pe care l-a avut. „E racita de trei zile si ia antibiotice. S-a lovit la cap, dar nu are hematom si nu are probleme de niciun fel. I-au facut tomografie si toate analizele. Este cusuta la capsi se pare ca i-a curs destul de mult sange.”, declara o sursa apropiata Ancai.

Actrita in prezent este bine, dupa ce si-a petrecut dupa incident patru zile la Terapie Intensiva. De atunci, aceasta este monitorizata de vecina sa. De altfel, apropiatii actritei se intereseaza de ea si de starea acesteia de sanatate.

Anca Pandrea cere ajutor vecinilor dupa accidentul pe care l-a avut. Anca Pandrea este acum dependenta de inhalator si nu se hraneste corescunzator dupa cele intamplate pentru a-si reveni mai repede, dar prietenele ei au grija de ea ca sa se puna pe picioare.

„Fac mancare si mi se strica in frigider. Trebuie sa ma fortez sa mananc. Daca vin prietenele mele pe la mine e altceva”, a adaugat actrita, informeaza Cancan.ro, site-ul nr. 1 de stiri din Romania.

Publicat: 23 iul. 2018, 12:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă