Anastasia Lazariuc si secretul siluetei sale! Ce face artista pentru a se mentine in forma la 65 de ani

Publicat: 18 Jun. 2018, 11:29 Vedete

E o artista consacrata a Romaniei, dar nu isi tradeaza varsta in niciun an!

Anastasia Lazariuc si secretul siluetei sale!

Anastasia Lazariuc si secretul siluetei sale! Ce face artista pentru a se mentine in forma la 65 de aniEste adevărat că eu niciodată nu am fost o amatoare mare de carne. Mi-au plăcut foarte mult lactatele şi tot ce înseamnă verdeaţă, fructe, legume. De când copiii locuiesc separat de mine, nu sunt obligată să gătesc. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Anastasia Lazariuc si secretul siluetei sale! Ce face artista pentru a se mentine in forma la 65 de aniEste foarte important să bei foarte multe lichide, apă. Nu am niciun secret, mănânc ce-mi vine şi ce-mi convine Tot timpul îmi pun în plan să fac sport. Nu am răbdare să stau pe loc, tot timpul sunt într-o continuă mişcare. Nu pot să stau şi să mă uit la televizor, tot timpul trebuie să fac ceva”, a spus Anastasia Lazariuc la Antena Stars.

Anastasia Lazariuc si secretul siluetei sale! Ce face artista pentru a se mentine in forma la 65 de aniSolista din Republica Moldova a mai vorbit si despre cele mai triste momente si marcante momente din viata ei. Ea a marturisit ca unul dintre cele mai dureroase amintiri din tinerete este pierderea tragica a tatalui, la o varsta frageda. De ce a divortat!

(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Jun. 2018, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă