Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit?! ”Despre divorțul meu nu a știut nimeni!”

Publicat: 17 feb. 2020, 11:57 Autor: Elena Vedete

Sexy impresara Anamaria Prodan a comentat zvonurile unui posibi divorț de Laurențiu Reghecampf, mărturisind că este o persoană extrem de discretă cu viața ei privată, iar dacă acest lucru s-ar întâmpla vreodată, cu siguranță ar rămâne un secret bine păstrat. 

În ultima perioadă s-a vehiculat tot mai des faptul că impresara fotbaliștilor, Anamaria Prodan, ar avea gânduri de divorț, deși toată lumea vede pe rețelele de socializare faptul că viața ei este una aparent perfectă.

Ca să lămurească acest aspect, ea a acceptat să explice în cadrul unui interviu TV cum merge de fapt căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

”Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de 2 ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de peste 10 ani, dar puțini știu că povestea lor de dragoste a început, de fapt, cu mulți ani în urmă, pe când el avea 18 ani, iar ea 21. Viața i-a despărțit, iar între timp ambii și-au format familii.

Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, căruia i-a dăruit doi copii – pe Rebecca și pe Sarah -, iar Laurențiu s-a însurat cu Mariana Pfeiffer, pe când avea doar 19 ani, și a devenit tatăl unui băiat, Luca. După ani de zile, cei doi s-au reîntâlnit și s-a reaprins flacăra iubirii.

„Pe Anamaria am cunoscut-o la 18 ani. A fost dragoste la prima vedere, dar drumurile noastre s-au despărţit atunci. O admir sincer pe Anamaria. E singura femeie care a reuşit în lumea bărbaţilor, a fotbalului. O admir pentru curajul ei! Femeia, în mentalitatea multor bărbaţi, e făcută să stea acasă, sa facă copii şi să spele rufe. Eu cred că femeia poate să muncească la fel de mult ca bărbatul, să aibă o preocupare”, declara, în trecut, Laurențiu Reghecampf.
Publicat: 17 feb. 2020, 11:57 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă