Anamaria Prodan, declarație șocantă după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Publicat: 19 iun. 2021, 10:31 Autor: Elena Vedete

Anamaria Prodan a revenit cu noi declarații pe contul său de Instagram, după ce soţul său a confirmat în urmă cu două zile, faptul că vor divorţa. 

Laurențiu Reghecampf a spus, joi, că va divorța de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că, în urmă cu doar câteva săptămâni, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de iubire, la 15 ani de la nuntă.

”Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii!

El o divinizează pe mama! Numele familiei mele e unic! Această familie va rămâne unită până la morte!”, a postat Anamaria Prodan Reghecampf, pe contul ei de pe Instagram, preluat de pe contul lui Laurențiu Reghecampf Jr.

”Familia mea de luptători ! Exemplu de dragoste și devotament pt familie și in special pentru tatal lui pe care Reghe Jr îl divinizeaza ❤️❤️❤️ @laurentiureghecampfjr ❤️❤️❤️”, a mai scris frumoasa impresară, alături de postarea preluată de pe contul fiului său.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul său

”15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita !Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața!” , scria Anamaria Prodan pe contul său de Instagram, în urmă cu numai câteva săptămâni. 

 

Laurențiu Laurențiu Reghecampf a spus că vor divorța

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit fanatik.ro.

La doar câteva minute după declarația soţului său, sexy-impresara a oferit prima reacție, şi a negat ceea ce a apărut în presă în legătură cu separarea lor. Mai mult decât atât, celebra blondină precizează că ea, tehnicianul și fiul lor, sunt mai fericiți ca niciodată.

“Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 19 iun. 2021, 10:31 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă