Anamaria Ferentz, la un pas de moarte în America: „Sunt în stare de șoc”

Publicat: 06 Dec. 2019, 09:55 Vedete

Anamaria Ferentz a trecut prin clipe de coșmar în America. Frumoasa blondină a fost la un pas de moarte în urma unui grav accident de mașină.

Din fericire Anamaria Ferentz a scăpat nevătămată și a găsit puterea de a scrie câteva cuvinte despre experiența traumatizantă prin care a trecut.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult”, a scris blondina pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, după această experiență, vedeta crede că minunile există și că cineva acolo sus are grijă de ea.

„Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri… Nu știu… Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria Ferentz, pe Instagram.

Publicat: 06 Dec. 2019, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă