Ana Morodan, declarații controversate: ”Faptul că unii cred că am fost c***ă este un compliment”

Publicat: 07 Sep. 2021, 10:57 Vedete

„Contesa Digitală”, reacție acidă pentru cei care-i contestă integritatea! Ana Morodan sare la gâtul celor care au numit-o femeie de moravuri ușoare. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, fosta concurentă de la Asia Express a vorbit mai sincer ca niciodată pe marginea acestui subiect. 

În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan a reușit să facă din propria persoană un adevărat brand! Evoluția ei nu a fost însă privită cu ochi buni chiar de toată lumea! „Contesa Digitată” are destui contestatari, iar unii dintre ei spun chiar că reușita din mediul online a nonconformistei tinere se datorează faptului că ar fi fost o femeie de moravuri ușoare.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Ana Morodan a vorbit despre „bărbații pe care-i sperie ușor”, aceiași care îi și contestă moralitatea.

„Eu cred că, prin felul meu de a mă îmbrăca și cu felul meu, în general, de a apărea undeva – pentru că eu, când apar, sperii bărbații – lumea mă consideră c***ă. La mine, dacă nu ești mascul Alfa, în secunda doi te-am terminat, nu există, n-ai ce să vorbești cu mine. Eu cred că sunt perfect psihologia de c###ă, jur. Te uiți la mine și, practic, prin felul în care mă îmbrac, prin felul în care arăt și mă propun, zici: «Bă, asta-i c***ă!». 

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 07 Sep. 2021, 10:57 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă