Ana Mardare, concurent Vocea României: „Doctorul mi-a mai dat de trăit cinci ani cu medicamentație”

Publicat: 16 sept. 2022, 22:30 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva

Ana Mardare, concurent Vocea României: „Doctorul mi-a mai dat de trăit cinci ani cu medicamentație”! Poveste înduioșătoare!

Ana Mardare, de la Vocea României, poveste înduioșătoare! Concurenta a emoționat atât juriul, cât și publicul, cu drama pe care a trăit-o!

Ana Mardare, o femeie de 42 de ani cu o poveste de viață absolut impresionantă, a venit pe scena de la Vocea României. În viața Anei Mardare problemele de sănătate s-au ținut lanț:

În 2016, am fost operată pe creier de o tumoră. Am fost în comă timp de o săptămână. În momentul în care m-a operat pe creier, domnul doctor a spus că era posibil să îmi atingă centrul vorbirii. De aceea, mai am câteodată lacune. Nici acum nu vorbesc foarte bine, încă iau pastile”, a spus aceasta.

Ana Mardare, de la Vocea României: „Înainte de pandemie, am descoperit o tumoră la sân”

Totuși, acest impediment nu a oprit-o din a-și urma pasiunea: aceea de a cânta.

Pentru ea, necazurile s-au ținut lanț: „Înainte de pandemie, am descoperit o tumoră la sân. Am făcut investigații, îmi spuseseră că nu o să mai pot merge, aveam dureri îngrozitoare. La operația pe coloană, mi-au extras din măduvă o tumoră. Am primit rezultatul că aș avea cancer metastatic la oase. Doctorul oncolog mi-a mai dat de trăit cinci ani cu medicamentație”, a declarat aceasta.

La auzirea poveștii emoționante, Irina Rimes a mărturisit: „Eu m-am întors pentru că în spatele nesiguranțelor am simțit o putere enormă. Mie mi-ar plăcea să lucrez cu puterea ta, o putere net superioară multor lucruri”.

Publicat: 16 sept. 2022, 22:30 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva
Pe aceeași temă