Amna a făcut atac de panică când a aflat că are COVID 19! „M-am speriat că mi-a scăzut oxigenul!”

Publicat: 16 apr. 2021, 11:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

În direct din izolare, artista i-a povestit lui Cristi Brancu cât de speriată este de virus și efectele lui asupra organismului. „Astăzi sunt în ziua a noua și am început să mă desaturez la oxigen, mă măsor și am 95-96. Stau cu sufletul la gură pentru că m-au averizat toți cunoscuții că virusul ăsta e atât de pervers și a opta, a noua zi, când nu mai ai febră, se întâmplă treaba asta cu oxigenul și e foarte periculoasă. Sunt un pic speriată”, a spus Amna la Exclusiv VIP.

Artista a povestit că atunci când a aflat că este infectată cu noul Coronavirus a avut un atac de panică.  „Aveam niște filmări săptămâna trecută și simțeam că sunt moleșită, am luat termometrul lui fiu-miu și am realizat că aveam 38. Aveam teste rapide în casă, am făcut 3 și au ieșit toate pozitive. M-am dus și am făcut și la spital un test, care a ieșit la fel, pozitiv. Am avut un atac de panică după care am zis că trebuie să accept situația.”

Amna povestește că a avut simptome variate și că virusul a trecut-o prin toate stările. „Am avut toate stările de la frison, dureri de cap, dureri musculare, dureri articulare, nu mai am gust și miros de 5 zile, mănânc ca să mănânc. Astăzi m-am speriat că mi-a scăzut oxigenul”, a povestit ea.

Pentru a reuși să treacă cu bine peste COVID 19, Amna urmează recomandările medicilor. „Am fost la spital, am o echipă de medici care mă au sub supraveghere, am făcut analize la sânge, la plămâni. Am urmat medicația dată de doctori și acum iau numai vitamine”, a mai adăugat Amna la Prima TV.

Problemele de sănătate se țin lanț de frumoasa artistă. Amna a rămas cu probleme de sănătate după aventura de la „Survivor România”, din Republica Dominicană. De acolo a luat o bacterie care i-a provocat dureri de stomac. Apoi s-a internat și s-a operat de urgență de bilă.

 

 

 

 

 

Publicat: 16 apr. 2021, 11:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă