Amme dezvăluie ce o ține în formă și fără riduri

Publicat: 27 mai 2024, 20:20 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Amme dezvăluie ce o ține în formă și fără riduri

Amme a devenit una dintre cele mai urmărite persoane publice cu activitate intensă pe social media. Desigur că unul dintre motivele acestui interes arătat de public, în ceea ce o privește, este și acela că oferă la fiecare apariție o imagine impecabilă. Dese au fost situațiile în care Amme a fost întrebată care îi este rutina zilnică și, desigur, cum reușește să se mențină în standardele unei siluete de invidiat.

Deschisă, așa cum s-a arătat încă de la primele apariții în spațiul media românesc, artista a oferit câteva detalii despre rutina ei de îngrijire, dar și despre ce alegeri face atunci când vine vorba despre alimentație.

„Rutina mea de skincare este una extrem de simplă. Nu folosesc prea multe produse, doar cele recomandate de medicul meu dermatolog. Atât dimineața, cât și seara folosesc gel de curățare, cremă hidratantă și nu se întâmplă niciodată, fără vreo excepție să adorm machiată și nici nu ies fără SPF din casă, indiferent de anotimp.”, povestește artista.

Amme insistă, însă, atunci când vine vorba despre calitate, de la care nu face vreodată rabat.

„Este foarte important să ne îngrijim tenul și corpul mai ales după vârsta de 30 de ani, însă nu sunt adepta zecilor de produse în rutina de zi cu zi. Mai bine mai puține, dar extrem de bune și potrivite tipului de piele.”, continuă ea.

„În ceea ce prvește alimentația, mai mereu m-am considerat o norocoasă, mă ajută maxim gena, mănânc cam tot ce îmi doresc, chiar și la ore nepotrivite, mănânc și dulciuri însă eu cred că sunt atentă un pic la cantitate, adică îmi fac toate poftele, dar nu exagerez să mănânc spre exemplu o ciocolată toată o dată. Nu fac nici sport, de aceea spun că sunt o norocoasă. Râdem, glumim, dar timpul trece și se spune că o dată cu vârsta arderile nu mai sunt atât de rapide.”, conchide artista.

Publicat: 27 mai 2024, 20:20 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Tags:
Pe aceeași temă
×