Amme a petrecut Valentine`s Day și 10 ani de căsătorie într-un decor de vis

Publicat: 16 feb. 2024, 06:37 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Amme a petrecut Valentine`s Day și 10 ani de căsătorie într-un decor de vis

Amme a petrecut Valentine`s Day într-un decor în vis, în îndepărtata Republică Dominicană, la brațul domnului care-i este aproape în calitate de soț de mai mulți ani.

Cei doi amorezi, care s-au cunoscut încă din liceu, își trăiesc frumos povestea de dragoste și ori de câte ori au ocazia, o condimentează cu experiențe menite să o hrănească.

Îndrăgostiți iremediabil de vacanțele în zone exotice, anul acesta cei doi și-au sărbătorit amorul în Dominicană într-un resort de lux unde cu siguranță se vor mai întoarce. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor, s-au bucurat de peisajele de basm și de experiențele de tot felul pe care au avut ocazia să le trăiască.


Florin este bărbatul care o face fericită pe Amme de mai bine de 10 ani și tocmai felul lui unic în care reușește să-i demonstreze că o iubește zi de zi a cucerit-o iremediabil pe superba artistă.

„El a fost omul care m-a echilibrat enorm deși este Gemeni. Mi-a oferit stabilitate maximă atunci când eu încercam multe domenii de activitate, nu știam ce să fac cu viață mea. El mereu a fost acolo și m-a sprijinit enorm. Mi-a oferit familia mult visată, este cel mai frumos sentiment să știi că toată ziua alergi, muncești și când vii acasă, cineva este acolo pentru Tine. Deși am întâmpinat multe greutăți în viață, nu am renunțat niciodată unul la celălalt.

Profesional a fost singurul om din viață mea care nu a spus NU la nimic din ce voiam eu să fac. Nu mi-a pus piedici, bariere, nu este un om gelos, are încredere în mine și mă lasă să fac lucrurile cum cred eu că este mai bine.

Mereu părerile lui referitoare la viață mea de artist au fost cele mai bune, are ureche muzicală și mereu își exprima părerea în piesele pe care le fac. El este susținătorul meu nr.1 și mi-a promis că mereu o să fie alături de mine în lupta pentru visul meu.”, declară Amme.

Publicat: 16 feb. 2024, 06:37 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă