Amestecul care te ajută să cureți instant grăsimea de pe aragaz. Vei fi uimit de rezultate!

Publicat: 02 oct. 2023, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Life
Amestecul care te ajută să cureți instant grăsimea de pe aragaz. Vei fi uimit de rezultate!

Dacă ești în căutarea unei soluții inedite de curățare, dar vrei să încerci ceva diferit față de produsele tradiționale, atunci articolul acesta este pentru tine. În continuare îți vom dezvălui cum poți scăpa de grăsimea de pe aragaz. Dar și alte trucuri care te vor ajuta cu siguranță în gospodărie.

Ai idee în câte moduri poți să folosești pasta de dinți? Ei bine, pe lângă rolul deja cunoscut în menținerea igienei orale, produsul îți poate fi de mare ajutor și atunci când vine vorba de curățenia casei.

Trucul care te poate ajuta în bucătărie
Trucul care te poate ajuta în bucătărie

Pasta de dinți te poate ajuta să scapi de petele de grăsime de pe aragaz

Pasta de dinți te poate ajuta să scapi de petele rezistente de grăsime depuse pe aragaz și plită. Procedura este simplă: aplici o cantitate mică de produs pe zonele murdare, lași să acționeze timp de câteva minute, apoi îndepărtezi surplusul cu o cârpă umedă sau o perie moale.

Poți chiar să amesteci pasta de dinți cu puțină apă pentru a obține o pastă pe care să o aplici pe robinetul din bucătărie. Aștepți apoi timp de 15 minute și vei observa cum orice urmă de calcar dispare.

De asemenea, pasta de dinți este foarte eficientă și pentru oale și tigăi. Le va reda luciul de altă dată!

Alte moduri în care poți să folosești pasta de dinți

  1. Pasta de dinți este perfectă pentru curățarea petelor de pe pantofi și bijuterii.
  2. Dacă talpa fierului de călcat are depuneri de calcar sau materiale lipite și arse pe ea, pune pastă de dinți pe cârpă și șterge murdăria. Înainte de a face asta trebuie să te asiguri că fierul este complet rece.
  3. Folosește pastă de dinți și un burete ca să cureți interiorul caserolelor și clătește cu apă călduță. Mirosurile urâte vor dispărea instant.
  4. Dacă trebuie să cureți rapid toaleta și nu mai ai detergent, pune puțină pastă de dinți în vasul de toaletă, apoi freacă bine cu peria și trage apa. Pasta va îndepărta petele și va lăsa un miros proaspăt.

 

Sursă foto: pixabay

Publicat: 02 oct. 2023, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă