Amelia a murit dupa ce a dormit cu mama ei, in pat. Ce s-a intamplat in timpul noptii cu fata. Semnal de alarma pentru parinti!

Publicat: 30 Jun. 2018, 17:16 Parenting

Un copil a murit in timpul noptii dupa ce s-a rostogolit in pat, langa mama ei.

Fetita a murit dupa ce a dormit cu mama ei, in pat. Amelia Cooper avea 15 luni in momentul in care a murit. Micuta a fost gasita dimineata, fara suflare, informeaza Metro.co.uk. Micuta a fost dusa la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul si au trimis-o la legisti.

Medicii au facut o autopsie si mai multe teste. Rezultatul analizelor au relevat cauza mortii: intoxicatie cu fentanil. Si asta din cauza unui plasture pe care mama ei il avea pe corp. In timpul noptii, fata s-a lipit de parintele ei. Si plasturele pentru ameliorarea durerilor s-a desprins la miscare si s-a lipit de fetita.

Plasturele pentru ameliorarea durerilor cu fentanil opioid este mai puternic decat morfina. Medicii sustin ca acesta s-a lipit de abdomenul fetitei. In timp ce dormea, toate substantele au intrat in corpul ei. Fiind micuta, organismul nu a putut suporta si a cedat.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Jun. 2018, 17:16 Parenting
Pe aceeași temă