Amanda Holden de la Britain’s Got Talent s-a trezit cu un ecler in posterior. Scene socante la tv! VIDEO

Publicat: 10 mai 2019, 15:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Jurata de la Britain’s Got Talent a fost invitata in cadrul unei emisiuni tv. Aceasta a fost nevoita sa execute o proba in timp ce era legata la ochi.

Amanda Holden de la Britain’s Got Talent s-a trezit cu un ecler in posterior. Vedeta a fost invitata in cadrul emisiunii Celebrity Juice, unde vedetele sunt puse la diverse probe amuzante sau jenante.

Amanda a fost legata la ochi si pusa de prezentator sa se dea pe o balustrada. Acelasi lucru il faceau toti copiii, cand erau mici. Imbracata cu o pereche de colanti gri, aceasta si-a ridicat rochia rosie din latex si a trecut la executarea probei.

Amanda Holden de la Britain’s Got Talent – ecler in posterior


Evident, vedeta era legata la ochi si nu stia ce i se pregateste. Cand s-a dat pe balustrada, a simti ceva la posterior. A inceput sa rada isteric, dar nu a intrerupt proba. Aceasta a fost nevoita sa ghiceasca ce anume se afla la fundul ei.

„Imi miroase a branza albastra si camembert”, a spus aceasta.

Prezentatorul a glumit pe seama celor spuse: „Cred ca s-ar putea sa ai o infectie!”

In momentul in care i-au spus ca, de fapt, s-a dat pe balustrada cu un ecler de ciocolata la posterior, aceasta a inceput sa rada copios. I-au dat lacrimile la ochi si apoi a glumit, spunand ca nu si-ar fi dat seama niciodata, informeaza The Sun.

Publicat: 10 mai 2019, 15:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă