Amalia Năstase și-a dezvăluit secretele! Ce face vedeta pentru a se menține în formă

Publicat: 16 Jun. 2021, 08:31 Vedete

Amalia Năstase este luată drept exemplu de multe doamne datorită faptului că acum are un stil de viață sănătos. Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să slăbească multe kilograme, iar pe lângă acest lucru a dezvăluit recent ce face pentru a se menține în formă și pentru a-și ascunde vârsta.

Amalia Năstase și-a dezvăluit secretele. În cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a explicat doamnelor care o admiră ce face încă de când avea 27 de ani pentru a avea un ten aproape perfect.

„Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a explicat vedeta, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, Amalia Năstase a confirmat faptul că este de acord cu intervențiile estetice.

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a spus ea.

Amalia Năstase, mesaj dur pentru femeile care o critică

Amalia Năstase este foarte activă pe reţelele de socializare, însă nu are întotdeauna o comunicare bună cu prietenii săi virtuali. Recent, vedeta a răbufnit după ce a citit mai multe comentarii urâte din partea internauţilor.

„Şi pentru că mai multe dintre voi, m-aţi cam înjurat, m-am gândit să comentăm puţin comentariile. Şi voiam să vă spun că eu cred că ştiţi că am trecut prin multe avalanşe mediatice şi nu prea mă mai poate atinge ceva. Dar vreau să spun, că mă amuzaţi tot timpul şi vreau sa trec puţin printre ele”, a spus fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Jun. 2021, 08:31 Vedete
Pe aceeași temă