„Am simțit că m-am născut a doua oară când am divorțat”. Ce impact a avut asupra Ramonei Olaru divorțul de fostul soț

Publicat: 25 mai 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Ce impact a avut asupra Ramonei Olaru divorțul de fostul soț. Ramona Olaru e una dintre în vogă vedete din România. Așadar, nu e de mirare că are sute, chiar mii de fani în toată țara, dovadă fiind comunitatea ei impresionantă de pe rețelele de socializare. Totuși, mulți nu-și mai amintesc de faptul că aceasta a fost măritată, în trecut. În numărul de August al Revistei VIVA!, colega lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion de la Antena 1 ne-a dezvăluit ce impact a avut asupra ei divorțul de fostul soț, Bogdan, dar și ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. Iată ce spune despre bărbatul alături de care a fost surprinsă recent de paparazzi!

Cu siguranță ești una dintre cele mai admirate, dar și invidiate/comentate vedete din spațiul public, însă ăsta este riscul atunci când apari zilnic la televizor… Care este prețul celebrității plătit de tine? Sunt convinsă că adori atenția fanilor tăi, dar cred că sunt și momente în care ți-ai dori să fii low profile. Îți strică faima, din când în când, planurile?

Cred că m-am obișnuit atât de mult să mi se pară normal tot ceea ce se întâmplă și să iau lucrurile exact așa cum vin, încât nici nu simt că aș plăti vreun preț neapărat… Cel puțin eu personal! Poate că sunt persoane pe care aș mai vrea să le țin în viața mea, însă sunt mult prea vânată uneori de paparazzi, mai ales cu clickbaituri false, astfel încât oamenii care nu sunt obișnuiți cu publicitatea se sperie… și atunci preferă să stea departe de mine! Acesta ar fi un lucru oarecum deranjant, dar chiar și așa sunt setată pe faptul că, dacă cineva trebuie să rămână pe lângă mine, va rămâne în orice condiții…

Ce impact a avut asupra lui Ramona Olaru divorțul de fostul soț și ce se întâmplă în viața ei amoroasă, în prezent Nu e un secret pentru nimeni că ai fost căsătorită. Întâlnirea ta cu Bogdan, absolut întâmplătoare – sau un joc al providenței – s-a materializat într-o căsnicie, dar din păcate frumoasa poveste s-a încheiat cu un divorț. Te-a descurajat asta inițial?

Nu am fost deloc descurajată! Chiar am simțit că m-am născut a doua oară când am divorțat! Am luat de peste tot câte o lecție și am aplicat-o mai târziu în viața mea.

Cum trebuie să fie bărbatul care să te cucerească pe deplin acum, după tot ce ai experimentat în dragoste? Care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut un bărbat pentru tine?

Nu m-a dat niciunul pe spate cu gesturile romantice, așa că încă îl aștept pe ăla perfect care să mă prioritizeze în orice moment și să îmi aplice Princess treatment! Și e aproape, căci am rezolvat multe cu mine.

Cum paparazzii sunt permanent pe urmele tale, nu ai șanse prea multe să-ți ascunzi relațiile, așa că recent am aflat că în viața ta a mai apărut cineva. În momentul acela, erai destul de rezervată cu privire la evoluția relației… Acum cum e, ți-a intrat la suflet? Sau n-a trecut încă perioada de 3 luni de testare?

Păi au trecut vreo două luni, dar nu a îndeplinit tot ce îmi doresc, așa că sunt liberă pentru cel bun! Mă bucur de viață la maximum cu cine îmi place, când îmi place!

Ramona Olaru vrea să devină mamă de fată

Anul trecut, în decembrie, spuneai că anul acesta te vezi mamă… Eu zic că timpul încă nu e trecut, mai sunt câteva luni bune până la finalul anului. Apropo, îți dorești fată sau băiat? Dacă ai preferințe, mi-ar plăcea să argumentezi.

Sigur se va întâmpla curând! Fată! Mă văd mamă de fată, prima dată. Sunt în punctul în care pot face din ea cea mai frumoasă, educată și mișto domnișoară.

„Mai gătesc pentru bărbații din viața mea’

Uitam ce era mai important! Pe lângă faptul că ești o tipă mișto – și nu mă refer doar la capitolul fizic –, ai și un atu care ar da gata pe oricine, și anume o diplomă de cofetar-patiser. Ce știi să gătești și cu ce deserturi îți impresionezi prietenii?

Am mai multe diplome în gastronomie, nu doar cofetărie. Eu știu să fac multe, dar trăim vremuri în care îmi ocup timpul cu altceva și nu ajung să practic prea mult acest lucru. Mai gătesc pentru bărbații din viața mea, de plăcere, una, alta. Mai ales mâncăruri tradiționale, și asta pentru că eu sunt fan mâncare românească. (râde)

Dacă te-ai întâlni acum cu adolescenta Ramona Olaru, ce sfat i-ai da? Care este cea mai importantă lecție pe care ai învătat-o de la viață?

Să mulțumească în fiecare zi pentru tot ce a primit în ziua respectivă! Să fie recunoscătoare pentru oamenii pe care îi are pe lângă ea, indiferent de comportamentul lor, să mulțumească pentru că are unde să stea, ce să mănânce, ce să îmbrace și să mulțumească pentru că e sănătoasă și fericită zilnic!

Publicat: 25 mai 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×