Am aflat! Ce mașină conduce Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

Publicat: 08 Mar. 2020, 12:43 Vedete

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai puternici oameni la nivel mondial, atunci când vine vorba de finanțe. Are grijă de oamenii lui, dar și de familie. Ajuns la vârsta de 35 de ani, Mark face parte dintr-o cu totul o altă categorie socială, mai ales că este fondatorul platformei Facebook.

Însă puțini știu ce model de mașină conduce Mark Zuckerberg. Chiar dacă în anul 2020, averea sa se ridica la aproape 71 de bilioane de dolari, tânărul de 35 de ani uimește cu modestia sa.

Tânărul care este în top trei cei mai cunoscuți miliardari conduce o mașină nu atât de scumpă, și anume o Acura TSX, care ar fi dat pe ea în jur de 30.000 de dolari. El conduce mașina respectivă, pentru că este ”sigură, confortabilă și nu este ostentativă”, așa cum mărturisește și el, potrivit Mediafax. Totodată, el mai deține și un Volkswagen GTI, pe care ar fi dat o sumă similară.

Mark Zuckerberg ar avea, spun anumite surse, o colecție impresionantă de mașini. Dar, unul dintre cele mai scumpe lucruri achiziționate de fondatorul Facebook ar fi o navă care ar fi costat în jur de 150 de milioane de dolari.

Publicat: 08 Mar. 2020, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă