Alina Sorescu face lumină în cazul datoriilor: „E vorba de investițiile pe care le-am făcut….”

Publicat: 21 iun. 2022, 19:41 Autor: Maria Apostol Vedete

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu își ”tranșează” la tribunal bunurile dobândite pe perioada căsniciei, dar și custodia celor fetițe. Dacă până acum în privința copiilor artista a avut câștig de cauză, și a reușit să le schimbe domiciliul (din vila designerului în apartamentul ei), rămâne de văzut cum se vor împărți banii.

Este de notorietate faptul că Alexandru Ciucu deține mai multe companii, toate bazate pe fabricarea de articole vestimentare. Care, în timp, i-au adus foarte mulți bani.

Nu la fel de bine s-a descurcat în afaceri și Alina Sorescu. De exemplu, Piano Music SRL, firma deținută de ea, prin care organizează evenimente alături de trupa ei de pitici, a înregistrat datorii de aproape 120.000 de lei în 2021. Suma datoriilor este dublă față de anul precedent!

Cumva ar fi de înțeles, de vreme ce toți artiștii au avut de suferit din cauza restricțiilor din pandemie.

Allina Sorescu a făcut lumină în această situație, explicând situația financiară actuală a firmei ei.

Nu e vorba de faliment sau de datorii la stat. E vorba de investitiile pe care le-am facut cu noul sediu si chiria platita anticipat si de datoriile curente ale oricarei firme, care se achita in luna urmatoare. Nu e vorba de datorii restante la stat„, a transmis artista pentru CIAO.RO.

Un lucru este cert, 2022 va fi un an mult mai bun din punct de vedere profesional cel puțin. Și asta pentru că artista a ”antamat” mai multe concerte. Ba chiar a tras și ”lozul cel mare”! Ea, împreună cu trupa ”Picii lu` Soreasca” vor organiza un eveniment major la Sala Palatului, unde se anunță audiență va fi maximă.

Alina Sorescu: ”La începutul anului am introdus acțiunea de divorț”

Motivul pentru care s-a ajuns la separarea celor doi soți sunt problemele deja evidente dintre ei. Alexandru Ciucu a fost surprins în compania altor femei de paparazzi. Dar a și plecat pentru o perioadă mai lungă în Franța. Și, pe fondul neînțelegerilor din cuplu, totul a degenerat într-o separare iminentă. Chiar dacă s-a aflat oficial că vor divorța, nici Alina Sorescu, nici Alexandru Ciucu nu au făcut declarații oficiale.

Aseară, însă, Alina Sorescu a postat primul mesaj cu privire la divorț. În care a artista a recunoscut separarea și faptul că Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială în care a cerut domiciliul Carolinei și Raisei la el acasă. Precizând că ea, ca mama, va face tot posibilul să își protejeze fetițele.

Publicat: 21 iun. 2022, 19:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă