Alina Sorescu e fericită! Fetele rămân la ea în timpul procesului de divorț cu Alexandru Ciucu! “El a introdus cale de atac”

Publicat: 21 iun. 2022, 19:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alina Sorescu se simte victorioasă în “războiul” pe care îl poartă cumva cu tatăl fetițelor sale și fostul ei soț, designerul Alexandru Ciucu.

De când s-a aflat oficial că divorțează, Alina Sorescu și Ciucu au început să se judece în instanța pentru stabilirea domiciliului celor două fete pe care le au împreună, Elena Carolina (8 ani)  și Ana Raisa (6 ani).  Alina Sorescu a introdus prima cererea de divorț, iar celebrul designer a fost cel care a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Motivul invocat de Alexandru Ciucu în fața instanței a fost faptul că el are o locuință mult mai mare în Pipera, de 2.000 metri pătrați, față de  cea pe care Alina Sorescu, fosta lui soție o deține, mai precis un apartament cu patru camere pe care artista ar fi plătit în jur de 300.000 de euro.

Este deja a doua oară când tânăra cântăreață și-a redobândit liniștea în sensul că fetițele vor sta la ea pe durata desfășurării procesului de divorț care încă nu a început.

“Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului.Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a ținut să precizeze Alina Sorescu, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Alina Sorescu nu a fost doar prima care a făcut pasul și a înaintat cererea de divorț ci a și venit cu o declarație în momentul în care s-a aflat că se desparte oficial de bărbatul care i-a fost soț timp de 12 ani.

“Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, așa a sunat primul mesaj postat de Alina Sorescu, cu privire la divorțul ei de Alexandru Ciucu.

Artista este ajutată în creșterea celor două fetițe ale sale, de părinții ei, mama și tatăl său, care o ajută cu acestea, tatăl Alinei fiind cel care le duce la școală pe Carolina și Raisa atunci când cântăreața este prinsă cu alte treburi care țin de casă sau de carieră.

 

Publicat: 21 iun. 2022, 19:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×