Alina Pușcaș, momente de coșmar după ce a fost înjurată ca la ușa cortului! Vedeta a povestit prin ce a trecut

Publicat: 16 Jan. 2021, 10:05 Vedete

Alina Pușcaș a trecut prin clipe de groază după ce a fost înjurată și amenințată de o femeie. Totul s-a întâmplat după ce individa i-a lovit mașina prezentatoarei TV, iar aceasta i-a atras atenția. Frumoasa șatenă a explicat totodată faptul că nu se aștepta ca aceasta să aibă o asemenea reacție.

Alina Pușcaș a fost protagonista unor scene îngrozitoare în trafic. Prezentatoarea TV povestește pe rețelele de socializare cum cum a avut loc întâmplarea care a reușit să îi lase un gust amar.

”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”. Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus Alina Pușcaș, pe pagina sa de Instagram, imediat incident.

Mai mult decât atât, lucrurile au degenerat și mai rău în momentul în care femeia a auzit faptul că vedeta își dorește să apeleze la ajutorul oamenilor legii.

”Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se… pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot. Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine, să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic”, a mai explicat vedeta.

Alina Pușcaș, declarații despre viața de mămică

În cadrul unui interviu pe care prezentatoarea TV l-a acordat cu ceva timp în urmă, fost întrebată dacă este greu să fii mamă de trei copii și fără să stea pe gânduri a explicat: ”Eee…sunt atâtea familiii şi cu patru, cinci sau chiar şase copii, încât numărul trei nu e chiar copleşitor. Atât timp cât există un ajutor, fie el plătit sau cineva din familie, totul se rezumă la o organizare cât mai bună. Da, recunosc, avem şi norocul să avem trei copii tare cuminţi, simpatici, optimişti şi înţelegători, lucru ce ne ajută enorm la „gestionarea‟ familiei. Îndrăznesc să spun că este superb să ai trei copii, nicidecum copleşitor”, a declarat Alina Pușcaș.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Jan. 2021, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă