Alina și Ilan Laufer & gemenii, vacanță cu peripeții în Turcia! ”Am făcut rezervare la un restaurant, și am plecat fără să … 🤭”

Publicat: 31 May. 2022, 10:54 Vedete

Își dorea de mult să călătorească cu gemenii pe care îi are cu Ilan Laufer, așa că imediat după ce aceștia au împlinit un an, Alina a plecat cu  familia în Egipt. Acum, Alina Laufer împreună cu gemenii Davina și Nathan, și cu soțul ei, Ilan Laufer, se află în Turcia, unde timp de o săptămână încearcă să se relaxeze în formulă completă.

Când Alina merge la sală sau la piscină, Ilan stă cu copiii, iar când soțul frumoasei vedete vrea să aibă timpul lui liber, Alina stă cu copiii… și uite așa fac cu schimbul. Există însă situații când cei doi părinți nu reușesc să gestioneze situația cu copiii și mai pleacă nemâncați de la restaurant. Dar cu toate astea, Alina Laufer își menține tonusul de invidiat și arată senzațional de bine în ținutele cu care se afișează în vacanța din Turcia.

Nici nu ai spune că e proaspătă mămică când o vezi atât de sexy și decoltată!

Azi l-am lasat singur pe Ilan la prânz cu copiii și eu am stat la plajă. Davina și Nahtaniel sunt cuminți doar în apă și seara, la programul Kids show pentru copii. Unde le place maxim. Dar sunt și zile în care nu apucăm să facem nimic dacă cei mici sunt agitați. Am făcut și noi o rezervare la un restaurant ca la carte și am plecat fără să mâncăm felul principal. Eu încerc să merg la sală aici în fiecare zi. Și am încercat să nu mă prea îndop cu prăjiturile de la restaurant. Dar cu greu m-am abținut”, a spus Alina Laufer pentru CIAO.RO, direct din vacanță.

Ilan și Alina Laufer au devenit părinți după 8 ani de încercări

Și pentru că este mămică cu normă întreagă, prezentatoarea rubricii “Rețeta în 5 minute” din cadrul Știrilor Kanal D, Alina Laufer încearcă pe cât posibil să petreacă mult timp alături de gemenii ei. Cu care își dorește să meargă în cât mai multe vacanțe în viitorul apropiat.

Nu reușește să facă prea multe poze și să imortalizeze momentele importante din viața ei și a copiilor pentru că e mai mereu în priză și alertă lângă ei. Davina și Nathaniel sunt încă mici și își doresc încă multă atenție din partea părinților săi.

Timp de 8 ani, cuplul a tot încercat diverse tratamente și inseminari artificiale. Dar, în sfârșit, pe 15 februarie 2021 Ilan și Alina Laufer au devenit părinți. Fosta soție a lui Jorje a născut prematur, la aproape 30 de săptămâni de sarcină. Fiind nevoită să stea o lungă perioadă de timp în spital. Micuții și-au revenit, sunt extrem de frumoși și arată ca în reviste. Iar părinții lor se gândesc că ar mai vrea niște frățiori sau surioare pentru ei!

 

Publicat: 31 May. 2022, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă