Alina Eremia, despre cum își menține un păr sănătos: ”Folosesc mască la fiecare spălare”

Publicat: 08 Jun. 2017, 18:09 Vedete
Alina Eremia, despre cum își menține un păr sănătos: ”Folosesc mască la fiecare spălare”

A venit vara iar lumea profită de zilele însorite și se relaxează la malul mării sau la piscină.  După ce toată iarna au uitat să facă sport, fetele au dat năvală în sălile de fitness și pe la saloanele de înfrumusețare pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar și de celulita insestetică. Alina Eremia însă, are tot timpul un stil de viață sănătos și este precaută de silueta ei ’’Încerc să duc un stil de viață sănătos. Am mare grijă la alimentație, nu fac excese, fac sport. Cred că e cea mai bună soluție pentru un corp sănătos și armonios”, ne-a povestit ea.

Iar dacă multe femei preferă să se lase pe mâna cosmeticienelor atunci când vine vorba de frumusețe, Alina încearcă să se ocupe singură de tenul ei, chiar la ea acasă. Alina și-a schimbat culoarea părului în urmă cu ceva timp,  s-a făcut blond platinat, iar asta presupune mare grijă și atenție cu părul, iar cântăreața este conștientă de acest lucru, de aceea îi acordă o îngrijire deosebită. “Părul necesită mai multă îngrijire, cel puțin în cazul meu, pentru că a fost decolorat. Folosesc mască la fiecare spălare, și cel puțin o dată pe săptămână aplic ulei de cocos și îl las să acționeze câteva ore bune”, ne-a mărturisit ea sincer. Alina are mare grijă să nu se expună la soare la ore nepotrivite, iar atunci când merge la plajă își hidrateze pielea.  “Un corp bronzat arată întotdeauna mai bine, dar încerc să mă expun cu limita la soare. Folosesc crema sau ulei cu factor de protecție și evit orele de vârf când soarele nu mai este atât de benefic”, ne-a mai spus cântăreața.

Alina Eremia devenit cunoscută în 2011 o data cu intrarea în trupa “LaLa Band”, formație ce a făcut furori în rândul adolescenților, iar mai apoi a hotărât să urmeze o carieră solo.

Publicat: 08 Jun. 2017, 18:09 Vedete
Pe aceeași temă