Alexia Eram, la psiholog o dată pe săptămână! Cu ce se confruntă concurenta de la America Express: ”Plâng foarte des”

Publicat: 17 nov. 2023, 12:18 Autor: Alina Nistor Vedete

Alexia Eram a trecut prin momente dificile la debutul pandemiei de coronavirus. Atunci a fost momentul în care fiica Andreei Esca a început să facă terapie pentru a trece peste stările de anxietate cu care se confrunta.

Alexia Eram și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele mai neplăcute prin care a trecut de la debutul pandemiei de coronavirus. Întreg mapamondul a fost afectat, iar majoritatea populației s-a confruntat cu stări de anxietate și depresie.

Concurenta de la America Express a mărturisit că este o fire mai emotivă și că a fost afectată de sițuația în care ne aflam. Așa că a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. Sunt ani de zile de când face terapie, o dată pe săptămână, și recunoaște că acest lucru o ajută enorm.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă.

Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

Cu cât este plătită Alexia Eram la America Express

Alexia Eram și fratele ei au acceptat provocarea America Express și au trăit aventura vieții lor. Cei doi luptă cot la cot pentru marele premiu și reușesc să facă față situațiilor dificile. Alexia Eram și Aris Melkior ar fi cel mai bine plătiți dintre toate vedetele participante în acest sezon al competiției de la Antena 1.

Cei doi ar urma să primească 2.500 de euro pentru fiecare ediție, potrivit Cancan.ro.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format TV în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învățăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii (frați adulți)”, spunea Alexia Eram.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 17 nov. 2023, 12:18 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă